Το πρώτο χάραμα

«Όλοι οι άνθρωποι έχουμε μια αποστολή, αρκεί να συνειδητοποιήσουμε ποια είναι αυτή. Μην κάνεις το λάθος να ψάξεις να βρεις το μονοπάτι σου, διαβαίνοντας τα μονοπάτια άλλων ανθρώπων…»

Κάθε λέξη του γράμματος στάζει σαν βάλσαμο στη διψασμένη για γνώση ψυχή της Άννας. Η καθηγήτριά της στο Πανεπιστήμιο δεν βρισκόταν πια στη ζωή. Οι συμβουλές που περικλείει στο ένα και μοναδικό γράμμα της με παραλήπτη την Άννα θα χαράξουν το δρόμο που θα ακολουθήσει η νεαρή κοπέλα.

Η αγάπη θα έρθει απρόσμενα. Το πρώτο χάραμα θα τους βρει σφιχταγκαλιασμένους, δίπλα στην ακτή.Τώρα η Άννα έπρεπε να διασχίσει το μονοπάτι της, μακριά όμως από την αγάπη…

ISBN 9606911454, έκδοση 2008

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Ελένη Σεμερτζίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976.

Είναι Διδάκτωρ Λογοτεχνίας του Ιόνιου Πανεπιστημίου. Σπούδασε Αρχειονομία-Βιβλιοθηκονομία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και Βιβλιοθηκονομία στο Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως Υπεύθυνη σε Ακαδημαϊκή Βιβλιοθήκη και είναι Εργαστηριακή Συνεργάτιδα στο Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας & Συστημάτων Πληροφόρησης της Θεσσαλονίκης.

Αρθρογραφεί στην εφημερίδα Ελευθερία, καθώς επίσης και σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά.

Ασχολείται με τη λογοτεχνική μετάφραση και τη συγγραφή θεατρικών έργων. «Το πρώτο χάραμα» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!