Χωρίς προορισμό

Ένα βιωματικό μυθιστόρημα

Στο Παράξενο Ταξίδι, το βιβλίο που προηγείται αυτού που κρατάτε στα χέρια σας, ο ήρωας (ή μήπως είναι ηρωίδα;), πήρε την απόφαση να αλλάξει κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.

Και πραγματοποίησε μια νοητή περιπλάνηση στον κόσμο και τη διαφορετικότητα των ανθρώπων, χάρη στο δώρο που του έδωσε ο φύλακας άγγελός του.

Κατόπιν όμως, χάνεται και πάλι στην καθημερινότητά του…

Αλλά όχι για πολύ!

Στις σελίδες αυτού του βιβλίου ο ήρωας παίρνει την ανατρεπτική απόφαση. Και ξεκινά μια σειρά από νέες περιπέτειες, εμπειρίες και δοκιμασίες στο πλαίσιο μιας περιπλάνησης Χωρίς προορισμό. Στη νέα αυτή περιπλάνηση, τού ανοίγονται νέα μονοπάτια που θα τον βοηθήσουν να αφυπνιστεί και να βρει την αρμονία μέσα του και στα πάντα γύρω του.

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα αυτογνωσίας, μιας συγγραφέως που ήδη απέδειξε την αξία της με το Ένα παράξενο ταξίδι.

ISBN 9789609599658, έκδοση 2015

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Αλίκη Valores γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και είναι απόφοιτη του τμήματος Ιταλικής και Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας.

Εργάστηκε ως αεροσυνοδός διαμένοντας σε διάφορα μέρη του κόσμου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Αγγλική γλώσσα. Συνέχισε να εργάζεται ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών και είναι αθλήτρια του Tae Kwon Do.

Η αγάπη της για την ανάγνωση και τη συγγραφή ήταν παράλληλη με κάθε άλλη της ενασχόληση, ολοκληρώνοντας έτσι το πρώτο της έργο με τίτλο Ένα παράξενο ταξίδι και συνεχίζοντας με τη δημιουργία του μυθιστορήματος Χωρίς προορισμό.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!