Ψυχοδός

Μία συλλογή εσωτερικής αναζήτησης

H Ψυχοδός ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1991, ως ιδιωτικό ιατρείο του Ψυχίατρου και Ψυχαναλυτή Ομάδων Διονύση Παπαδόπουλου. Το 2000 εγκαινιάστηκε το Κέντρο Ψυχοθεραπείας, Συμβουλευτικής και Προσωπικής Ανάπτυξης, που στοχεύει στη φροντίδα και προαγωγή της ψυχικής υγείας.

Σ’ ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης, υπευθυνότητας, σεβασμού και ευαισθησίας, η έμπειρη θεραπευτική μας ομάδα, που αποτελείται από ψυχίατρους, ψυχολόγους, παιδοψυχολόγους, λογοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς και άλλους ειδικούς θεραπευτές, παρέχει τις κατάλληλες συμβουλές, τη δέουσα υποστήριξη και θεραπεία.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες επιμερίζονται σε: Διαγνωστικές (ψυχοδιαγνωστικά τεστ παιδιών, εφήβων, ενηλίκων), Θεραπευτικές (ατομικές, ζεύγους, οικογένειας, ομάδας), Υποστηρικτικές, Συμβουλευτικές. Παράλληλα, στο πλαίσιο της ανάπτυξης και ενδυνάμωσης της προσωπικότητας του ατόμου, λειτουργούν εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής & Ανάγνωσης, Θεατρικής Έκφρασης και Κινηματογράφου.

Επίσης, διεξάγονται σεμινάρια αντίστοιχης θεματολογίας. Στόχος μας είναι να συνεισφέρουμε στην πολύπλευρη αντιμετώπιση ψυχολογικών προβλημάτων και ψυχικών διαταραχών, στην ανάπτυξη της προσωπικότητας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

ISBN 9786185067908, έκδοση 2015

Συλλογικό έργο

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!