Όνειρα συντρίμμια

Στη δεκαετία του 1920 ένας μεγάλος έρωτας ανθίζει στο νησί της Ρόδου με πρωταγωνιστές τη δεκαεξάχρονη Αναστασία και τον Ρουμάνο αξιωματικό Μούσαν. Δυστυχώς το άνθος αυτού του έρωτα δεν κρατάει για πολύ.

Τα δραματικά γεγονότα που ακολουθούν γκρεμίζουν τα όνειρα των δύο ερωτευμένων παιδιών με τραγικές συνέπειες και για τους δυο. Άδοξο τέλος για τον έναν και έναν ατέλειωτο σταυρό μαρτυρίου για τον άλλον, που κρατάει μιαν ολόκληρη ζωή.

ISBN 9789608280816, έκδοση 2010

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Δημήτρης Κρέτσης γεννήθηκε στη Αθήνα το 1945 όπου και μεγάλωσε. Μετά τις γυμνασιακές του σπουδές, φοίτησε για δύο χρόνια στη Δημοσιογραφική Σχολή Αθηνών «Σπύρος Μελάς». Υπηρέτησε δύο χρόνια στα τεθωρακισμένα ως έφεδρος αξιωματικός. Το Δεκέμβρη του 1967 έφυγε για το Λονδίνο όπου σπούδασε Buisness Studies και Μarketing. Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στα οικονομικά MSC στην Οξφόρδη, στο ST Peters College. Μετά την επιστροφή του εργάστηκε ως στέλεχος σε ιδιωτική εταιρία μέχρι το 2007. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Ασχολείται με το γράψιμο πολλά χρόνια αλλά πιο συστηματικά μετά το 2007. Το Όνειρα συντρίμμια είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!