Όταν μου μίλησαν οι άγγελοι

Ανεκπλήρωτοι έρωτες, παιδικά τραύματα, κακοποίηση, αλκοολισμός, ναρκωτικά, παχυσαρκία, ομοφυλοφιλία, πορνεία, μεταφυσικές εμπειρίες, όνειρα, πάθος για ζωή, πείσμα για Ανάσταση!

Ένας χείμαρος εξομολογήσεων που επιτέλους ξεχύθηκε σ’ έναν ωκεανό. Αυτό είναι το βιβλίο που θα διαβάσεις. Ένας ποταμός εξομολογήσεων από ανθρώπους που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, υπαρκτούς όσο κι εσύ. Η κοινωνία δικαιούται να αμύνεται αλλά όχι να κατηγορεί.

Ας μάθουμε, μέσα από τους αληθινούς ήρωες του βιβλίου, να μην κατηγορούμε συνανθρώπους μας αβασάνιστα και ας καταλάβουμε πως τίποτα τελικά δεν είναι όπως φαίνεται, πάντα υπάρχει και το «παραμέσα».

Είκοσι μία πραγματικές ιστορίες αληθινών ανθρώπων που εξομολογούνται για πρώτη φορά τα πιο κρυφά τους βιώματα. Μήπως σε κάποιον απ’ αυτούς αναγνωρίζεις τον εαυτό σου;

Η Νεφέλη επιστρέφει με ένα καινούργιο βιβλίο, ύμνο στη ζωή και στην ελευθερία. Μας αφηγείται με άμεσο τρόπο ιστορίες διαφορετικές μεν, αλλά με κοινές συνιστώσες την πάλη για επιβίωση μέσα από αδιέξοδες καταστάσεις και τη δίψα για ζωή που δεν χάνει την αξία της παρά τις δυσκολίες, βουτώντας κάθε λίγο την πένα της στο μελάνι της ψυχής της, όπως έκανε με μεγάλη επιτυχία και στο πρώτο της βιβλίο «Το τανγκό της ψυχής μου». – Κάκια Ξύδη, συγγραφέας

ISBN 9789605641375, έκδοση 2014Νεφέλη Πόπη Ζάνη

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Νεφέλη Πόπη Ζάνη γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1973, όπου και διαμένει μέχρι σήμερα.

Γράφει απ’ όταν θυμάται τον εαυτό της. Έχει λάβει μέρος σε διάφορους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και αρκετά διηγήματά της είναι δημοσιευμένα σε διάφορους ιστοχώρους. Αρθρογραφεί, εκτός από το προσωπικό της μπλοκ, στα ηλεκτρονικά περιοδικά: CityMag_online magazine, epirusinfo.com, Double Magazine, Kiss MyGrass, Simplylife.gr.

Είναι μέλος του ΔΣ του Ε.Κ.Ε.Σ (Ενωμένη Κίνηση Ελλήνων Συγγραφέων).

Έχει συμμετάσχει στο λογοτεχνικό ανθολόγιο «Μια ιστορία κάθε μέρα» με το διήγημά της «Οι ζωγραφιές της Μυρσίνης», στο ψηφιακό έργο «Φίλων Σοφίες 203 αποφθέγματα», στο λογοτεχνικό project «25η ώρα» και στο συλλογικό βιβλίο «Ιωάννινα – Ιστορίες της πόλης μας» με το διήγημά της «Το άλγος του νόστου».

Είναι ερωτευμένη με την συγγραφή και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της, μετά την οικογένειά της, το αφιερώνει σε αυτήν. Ασχολείται επίσης (ερασιτεχνικά, αλλά δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό) με το ραδιόφωνο, την φωτογραφία και τον χορό.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!