Άκου…

Ο Βασίλης είναι ένας ακόµα 35άρης που αντιλαµβάνεται πως η διαδικασία της ακοής, που θεωρούσε δεδοµένη, τον καθιστά υπεύθυνο για την απόλυτη µοναξιά του. Παρέα µε τις µνήµες του, τα λάθη του, τις κατεστραµµένες σχέσεις του και ένα πολύ παράξενο επισκέπτη, µαθαίνει να ακούει τους άλλους, το µέσα του και τελικά την ίδια την ψυχή του.

Αναρωτήθηκες ποτέ αν πραγµατικά κατανοείς (καταλαβαίνεις) τι ακούς; Ακούς τους γύρω σου; Ακούς το ένστικτο σου; Ή ακούς επιλεκτικά; Παύεις να υπάρχεις, απλά συνηθίζεις και τελικά λησµονιέσαι γιατί κανείς δεν σ’ άκουσε όσο ήθελες. Δεν είναι εύκολο, µα ποτέ δεν είναι αργά να µάθεις ν’ ακούς.

ISBN 9786185231415, έκδοση 2017

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Μανώλης Ιωαννίδης γεννήθηκε το 1975 στη Θεσσαλονίκη και το Άκου… είναι το πρώτο του βιβλίο.  Μιλά για τις προσωπικές ευθύνες του καθενός απέναντι στις σχέσεις του στη ζωή.

Επηρεασµένος από αγαπηµένους συγγραφείς (Richard Bach, Νίκο Καζαντζάκη, Πάτρικ Ζίσκιντ) αλλά και από προσωπική εµπειρία, το Άκου είναι ένα ταξίδι βαθιά στη ψυχή του καθενός. Εκεί που η απραξία συναντά την ευθύνη µας.

Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη όπου και διαµένει µέχρι σήµερα.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!