Άκουσε τα κύματα

Όταν το «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» είναι ο νόμος, είναι το Κράτος, δεν υπάρχει χώρος για «φιλία» και έρωτα. Σε έναν κόσμο επιλεκτικά κουφό, τα κύματα της αλήθειας φαντάζουν με τρικυμία στην πλασματική ηθική μας.

Πέντε χαρακτήρες, όχι μακριά από αυτό που «είσαι», μοιάζουν με την ελπίδα που ταλαντεύεται σε μια παράνοια, όπου η Γνώση θυμίζει στοιχειωμένο νεφέλωμα. Πόσο «τυχαίο» είναι να βρεθούν πέντε άνθρωποι στο ίδιο μέρος, περιμένοντας το ίδιο κύμα;

Πέντε είναι οι αισθήσεις που ξέρεις ή που νομίζεις ότι ξέρεις…

Η έκδοση του θεατρικού έργου της Σοφίας – Ιόλης Μπούντα κυκλοφορεί με αφορμή την ομώνυμη παράσταση σε σκηνοθεσία Πάνου Ηλιακόπουλου στο θέατρο Olvio στο Βοτανικό, τον χειμώνα του 2016.

ISBN 9786185144593, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Σοφία Ιόλη Μπούντα ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Είναι απόφοιτη της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Πράξη 7 και του Υπουργείου Πολιτισμού.

Το 2009 έγραψε το πρώτο έργο της, το «Λεωφόρος Σπασμένων Ονείρων», το οποίο πήρε μέρος στο Φεστιβάλ Off Off στο Θέατρο Επί Κολωνώ.

Το έργο «Μονοπάτια του Μυαλού – BrainPaths» ανέβηκε στο Θέατρο Επί Κολωνώ τη θεατρική περίοδο 2012. Έλαβε μέρος στο Φεστιβάλ Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών στο Πασάγιο 8, όπου κέρδισε το Βραβείο Βακχικόν.

Το έργο ανεβαίνει ξανά στο Θέατρο Altera Pars τη θεατρική περίοδο 2013.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!