Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων

[ γράφει ο Γιάννης Καλασκάνης ]

Το βιβλίο το David Icke περιγράφει τα γεγονότα που συνέβησαν την 11η Σεπτεμβρίου 2001, στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Νέας Υόρκης.

Με λεπτομέρειες που συγκλονίζουν προσπαθεί να δώσει στον αναγνώστη να καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει η επίθεση στους δίδυμους πύργους του Μανχάταν και πώς μέσα από αυτή την επίθεση προσπάθησαν οι «Πεφωτισμένοι» να επιβάλουν μια παγκόσμια δικτατορία!

Οι αλλαγές που προσπαθούν να επιβάλουν, μέσα από μια παγκόσμια συνωμοσία, για να εγκαταστήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, μας παραπέμπει στο κλασικό παραμύθι και την ερώτηση της Αλίκης προς την γάτα σχετικά με το ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσει. «Τότε δεν έχει μεγάλη σημασία ποιον δρόμο θα ακολουθήσεις» αποκρίθηκε η γάτα.

Αυτή είναι η σημαντικότερη αρχή η οποία αφορά στην αναγκαιότητα της «αλλαγής»!

Την αναγκαιότητά της, όμως, πρέπει να την ενστερνιστεί πρώτα εκείνος που την έχει χαράξει -κάτι που ήδη έχουν κάνει  οι «Πεφωτισμένοι», για να γίνει αποδεκτή από αυτούς που θα επηρεάσει!

Συνωμοσίες, ίντριγκες και επιθέσεις κατευθυνόμενες από τις μυστικές υπηρεσίες την Αμερικής, με σκοπό την χειραγώγηση της σκέψης την πολιτών της υφηλίου, έτσι ώστε να αποδεχθούν χωρίς αντίσταση την φρικαλεότητα που ονομάζεται «παγκοσμιοποίηση».

Ένα συναρπαστικό ανάγνωσμα που, κατά την γνώμη μου, πρέπει να διαβάσουν όλοι.

Το Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων αφήνει τον αναγνώστη άφωνο με τα ντοκουμέντα που παραθέτει και του δείχνει αυτό που, λίγο έως πολύ, έχουμε καταλάβει όλοι οι σκεπτόμενοι -ότι δηλαδή τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται στο παγκόσμιο γίγνεσθαι…

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!