Άλμα θα πει ψυχή

Η Ισμήνη, μ’ έναν παράξενο, μοιραίο τρόπο, θα γνωρίσει τον Μύρωνα, έναν εντυπωσιακό νέο που η εικόνα του θα αποτυπωθεί στην ψυχή της και θα τη στοιχειώσει μ’ έναν περίεργο τρόπο. Δεν ήταν παρά μία φορά που τον είδε, κι όμως κάτι αόρατο τους συνέδεσε…

Η γνωριμία της με τον δίδυμο αδελφό του, τον Στέφανο, θα γίνει στην ουσία το μέσον για να προσεγγίσει την προσωπικότητα αυτού του άνδρα που κρύβει ένα μυστικό.

Ένα μυστικό που τον οδήγησε στην αυτοχειρία. Μέσα από κάποια κείμενα, η Ισμήνη κι ο Στέφανος θα προσπαθήσουν να λύσουν το μυστήριο της άγνωστης καλλονής που πέρασε από τη ζωή του Μύρωνα…

Πού θα οδηγήσει αυτή η αναζήτηση; Τι είναι αυτό το παράξενο δέσιμο ανάμεσα στην κοπέλα και στα δυο αδέλφια;

Ένα βιβλίο που θα σας συναρπάσει με τα πολλά του μυστικά!

ISBN 9789606769887, έκδοση 2013

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Σοφία Δημοπούλου – Πύρζα γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, η καταγωγή της όμως είναι από ένα μικρό χωριό λίγο έξω από την Πάτρα.

Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, με εξειδίκευση στον βιοκλιματικό σχεδιασμό. Εργάστηκε ως Πολιτικός Μηχανικός στον ιδιωτικό τομέα και στη συνέχεια στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, όπου ασχολήθηκε με την αποκατάσταση διατηρητέων κτηρίων.

Τα τελευταία χρόνια διατηρεί ιδιωτικό Τεχνικό Γραφείο. Το πρώτο της βιβλίο, Lapis Lazuli – Η πέτρα που λείπει, κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Ιωλκός με θαυμάσιες κριτικές.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!