Αναµονή… γένους θηλυκού

Στην ψυχή της Ελπίδας υπήρχε πάντα η θεωρία των άκρων. Ή θα το κάνω σωστά ή δεν θα το κάνω καθόλου… Κι όλο αυτό το μεγάλο παραμύθι το ονόμαζε ζωή!

Μπλέχτηκαν, βλέπεις, το πάθος, η ανάγκη, ο μύθος, η κατάρα και ο έρωτας κι έγιναν όλα ένα ολόγιομο φεγγάρι να καθρεφτίζεται η ψυχή της κάθε φορά που η ζωή τής τα έφερνε διαφορετικά απ’ ό,τι περίμενε!

Δυνατός κι επίμονος άνθρωπος η Ελπίδα… Μήπως κι εσύ είσαι σαν αυτήν; Μήπως υπάρχεις κι εσύ τελικά στην ατελείωτη «Αναμονή» της ζωής;

έκδοση 2017

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Γεωργία Σιδηροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Από παιδί καταπιανόταν με ό,τι της κέντριζε το ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να γίνεται όλο και πιο παρατηρητική με τα πάντα γύρω της. Η συλλογή πληροφοριών στον νου της άρχισε να γίνεται ασφυκτικά πλούσια κι έτσι, σε ηλικία 14 ετών, αποφάσισε να αποτυπώσει δειλά δειλά σε χαρτί μέρος αυτών των πληροφοριών, δίνοντας χώρο για νέες. Οι επόμενες πληροφορίες γίνονται εμπειρίες και οι εμπειρίες ζωή.

Μεγάλες της αγάπες η ομορφιά των ανθρώπων και η αντισυμβατικότητα!

Εργάζεται στον χώρο της ομορφιάς, γράφει, παίζει και σκηνοθετεί Θέατρο. Από τα επτά της χρόνια είναι ενεργό μέλος σε πολιτιστικό φορέα, τιμώντας την ποντιακή καταγωγή της.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!