Ανέγγιχτη θλίψη

Τη στιγμή αυτή που τα μάτια σου βαδίζουν πάνω στις λέξεις μου σε ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ, αγαπητέ αναγνώστη, γιατί για μένα η Ποίηση δεν είναι κάτι απλό• είναι το «άπλωμα της ψυχής στα σχοινιά των ανθρώπινων καρδιών»• είναι τα χνάρια των ανθρώπων εκείνων που δεν φοβούνται να εκτεθούν καταθέτοντας σκέψεις, ιδέες, εμπειρίες, αγάπη, έρωτα, πάθος. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς το να αποτυπώνεις συναισθήματα, χρώματα και γεύσεις σε ένα άσπρο χαρτί είναι κάτι μαγικό, που κάνει την ψυχή να βρίσκει για πάντα το καταφύγιό της.

ISBN 9786185097257, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Χριστίνα Γαλιάνδρα γεννήθηκε τον Απρίλη του 1973 και ζει στην Αθήνα.

Έργα της έχουν φιλοξενηθεί σε ιστοσελίδες (microstory.gr, ALISAXNI, Ποίηση και Πολιτισμός, Στιχο-Μυθία , tovivlio.net, Homo Universalis, Ομάδα δημιουργικής γραφής – Στέκι Μεταναστών Θεσσαλονίκης ) με το πραγματικό της όνομα αλλά και με το ψευδώνυμο Christina Strada.

Συμμετείχε μαζί με άλλους 39 ποιητές στο βιβλίο «Κι εσύ το είδες» 40 ΣΥΝ-ΠΟΙΕΙΝ, που κυκλοφόρησε το 2013 σε έντυπη μορφή και ελεύθερα στο διαδίκτυο. Τον ίδιο χρόνο, με το ποίημα «Άτι μου» κέρδισε το τρίτο βραβείο σε διαγωνισμό ποίησης του Πειραϊκού Συνδέσμου και του περιοδικού Μανδραγόρας.

Το 2015 κυκλοφόρησε η πρώτη της ποιητική συλλογή σε ηλεκτρονική μορφή με τον τίτλο Έκπτωτοι άγγελοι.

Το 2016 βραβεύτηκε με το πρώτο βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό τού Ε.Π.Ο.Κ. (Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων) για το ποίημα Σε μεγάλο ποτήρι.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!