Απλώς ένα χαρτί

Μια ηλιόλουστη μέρα του καλοκαιριού, ο μικρός Σωτήρης αποφασίζει να ζωγραφίσει κάτι από τη φαντασία του. Παίρνει λοιπόν ένα χαρτί από το συρτάρι με τα υλικά του, αλλά δεν καταφέρνει να βρει τις μπογιές του.

Πώς όμως να ζωγραφίσει χωρίς μαρκαδόρους, μόνο μ’ ένα χαρτί; Ή μήπως αυτό που κρατάει δεν είναι απλώς ένα χαρτί;

Ένα διασκεδαστικό βιβλίο για το πώς η φαντασία μπορεί να μετασχηματίσει ακόμα και τα πιο απλά πράγματα της καθημερινότητάς μας σε διασκεδαστικά παιχνίδια ή χρηστικά αντικείμενα.

Με εκπαιδευτικές δραστηριότητες και QR CODE με την αφήγηση της ιστορίας από τη συγγραφέα!

ISBN 9786180310801, έκδοση 2017

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Λήδα – Αλεξάνδρα Λιάρου γεννήθηκε το 1988, στη Θεσσαλονίκη, όπου και διαμένει.

Η μητέρα της κατάγεται από τη Ζιμπάμπουε της Αφρικής, ενώ ο πατέρας της είναι Έλληνας. Αν και στην οικογένειά της κυριαρχούσε το ταλέντο στη ζωγραφική, εκείνη από μικρό παιδί προτιμούσε να διασκεδάζει τα τρία αδέρφια της λέγοντάς τους αστείες ιστορίες.

Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ενώ ασχολείται με την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας σε παιδιά μέσω της δημιουργικής απασχόλησης. Αυτό που διαπίστωσε στην πορεία, όμως, ήταν πως κι εκείνη μαθαίνει πολλά από τα παιδιά. Η ενασχόληση μαζί τους της δίνει ιδιαίτερη χαρά, μεταφέροντάς τη σ’ έναν κόσμο φαντασίας, απ’ όπου αντλεί έμπνευση για να γράφει ιστορίες. Πολλές φορές ακόμα και μια παιδική ατάκα είναι αρκετή για να πιάσει χαρτί και μολύβι.

Το Απλώς ένα χαρτί είναι το πρώτο της παιδικό βιβλίο.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!