Το απόλυτο βιβλίο για τη γλώσσα του σώματος

Διαβάστε τώρα το Το απόλυτο βιβλίο για τη γλώσσα του σώματος και ανακαλύψτε:

– Πώς να έχετε ερωτικές επιτυχίες εκπέμποντας τα κατάλληλα ερωτικά σήματα, αλλά και αποκωδικοποιώντας τις προθέσεις των άλλων
-Πώς να διακρίνετε αν κάποιος λέει ψέματα ή προσπαθεί να κρύψει κάτι
-Πώς να περνάτε την άποψή σας και να διαλέγετε τους κατάλληλους συνεργάτες
-Πώς να επιβάλλεστε στο εργασιακό σας περιβάλλον
-Πώς να κάνετε θετική εντύπωση και να συμβιώνετε αρμονικά με τους άλλους

Το βιβλίο συνοδεύουν πολυάριθμα επεξηγηματικά παραδείγματα, σκίτσα και φωτογραφίες. Αγοράστε το και εφαρμόστε το σήμερα!

ISBN 9786185093525, έκδοση 2017

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς

Allan Pease είναι ο κορυφαίος ειδικός στη γλώσσα του σώματος, σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα βιβλία του, που εστιάζουν στην εξωλεκτική επικοινωνία στο επίπεδο των ανθρωπίνων σχέσεων, έχουν κυκλοφορήσει σε εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε σαράντα δύο γλώσσες.

Ο Allan Pease δίνει επίσης διαλέξεις για την ανθρώπινη επικοινωνία σε πολλές χώρες του κόσμου, ενώ πραγματοποιεί και ειδικά σεμινάρια για λογαριασμό μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών.

Εκτός από το απόλυτο βιβλίο για τη γλώσσα του σώματος, που έχει χαρακτηριστεί ως «επικοινωνιακή βίβλος», έχει γράψει άλλα 8 best seller και έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές σειρές τις οποίες παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Η Barbara Pease είναι διευθύντρια της Peace International, η οποία παράγει DVD, εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια, για επιχειρήσεις και κυβερνήσεις παγκοσμίως.

Είναι επίσης συγγραφέας, μαζί με τον σύζυγό της Allan, του διεθνούς best seller Γιατί οι άντρες όλο ψέματα λένε… και οι γυναίκες με το τίποτα κλαίνε.

H Barbara μαζί με τον σύζυγό της Allan κατοικούν στην Αυστραλία και στο Ηνωμένο Βασίλειο, και έχουν 6 παιδιά και 5 εγγόνια.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!