Αστερόπετρα

Πότε ένα αστέρι πέφτει στο παράθυρο ενός κοριτσιού; Πότε το παίρνει μαζί του για να το ταξιδέψει; Mα όταν δεν μοιάζει με όλα τα άλλα αστέρια. Όταν έχει δικό του φως, πετάει ψηλά αντί να σκάει στη γη, χορεύει και… μιλάει τη γλώσσα των ανθρώπων!

Μια πέτρα, μια συνηθισμένη πέτρα της θάλασσας είναι ικανή να αλλάξει τα πάντα στη ζωή ενός οχτάχρονου κοριτσιού. Μέσα σε μια νύχτα ανατρέπονται όλα, μπερδεύονται και συμβαίνουν πράγματα και θαύματα. Στο «κάδρο» πρωταγωνιστές ένα πεφταστέρι και ένα οχτάχρονο κορίτσι και δίπλα τους πλανήτες, μετεωρίτες, αστροναύτες, προσομοιωτές… Μέχρι και η …ΝΑΣΑ είναι παρούσα!

Τι σχέση όμως έχει ένα αστέρι, ένα κορίτσι και μία…πέτρα της θάλασσας;

Μια φανταστική ιστορία – παραμύθι για μικρά και μεγάλα παιδιά που αγαπούν την περιπέτεια και ψάχνουν μέσα της να βρουν μικρές αλήθειες για να κάνουν τη ζωή τους πιο χρήσιμη.

ISBN 9786185145064, έκδοση 2014

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Κατερίνα Γιαμά γεννήθηκε στη Λιβαδειά Βοιωτίας και είναι απόφοιτος του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου με ειδικότητα στον Ελληνικό Πολιτισμό.

Δούλεψε πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, ενώ τα τελευταία δώδεκα χρόνια συνεργάστηκε, ως δημοσιογράφος, με τοπικές εφημερίδες και ραδιόφωνα στη Χαλκίδα όπου και κατοικεί.

Συμμετείχε στον 5ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Διηγήματος και Ποίησης της Βιβλιοθήκης Χαλκίδας όπου και έλαβε έπαινο για τη συμμετοχή του με δυο ποιήματα.

Από το 2011 ασχολείται με τη συγγραφή μυθιστορημάτων και ποιητικών συλλογών.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!