Η αυγή των μάγων

Το ρηξικέλευθο αυτό βιβλίο συνδυάζει διεισδυτικές ματιές στην απόκρυφη ιστορία της ανθρωπότητας και στις αντιλήψεις μας περί πραγματικότητας με τις επιστημονικές μαρτυρίες που στηρίζουν την ύπαρξη παραφυσικής δραστηριότητας, προφητειών, τηλεπάθειας και εξωγήινων επαφών.

Είναι το πρώτο βιβλίο που διερευνά σε βάθος την αδυναμία του ναζισμού για τον αποκρυφισμό, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει νέους ορίζοντες στην σκέψη μέσα από τη μελέτη της πυραμιδολογίας, της αλχημείας και της στενής της σχέσης με την ατομική θεωρία, καθώς και μέσα από τη δυνατότητα μιας ευρέως διαδεδομένης μετάλλαξης του ανθρώπινου είδους, η οποία θα μπορούσε να αποτελέσει την αυγή μιας νέας εποχής για τον κόσμο.

Η μελέτη των μυστικών εταιρειών και της σχέσης τους με την πολιτική υποδεικνύει ότι τέτοιες αλλαγές επιδιώκονται στη σύγχρονη εποχή από μια «συνωμοσία» των πιο προηγμένων πνευματικά μελών της ανθρώπινης φυλής.

Το Η αυγή των μάγων αποτελεί μια περίτεχνη φιλοσοφική εξερεύνηση των απόκρυφων φαινομένων και της μυστικής ιστορίας και καλεί τον αναγνώστη να ερμηνεύσει την πραγματικότητα με πιο «αφυπνισμένο» μάτι.

ISBN 9789603829966, έκδοση 2015

Jacques Bergier, Louis Pauwels

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!