Άυλη θλίψη

Ποίηση της Άννας Ραζή.

ISBN 9786185184124, έκδοση 2017

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Άννα Ραζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Σπούδασε Lettres modernes (σύγχρονη Γραμματεία) στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης. Η Ελληνική Λογοτεχνία της Γενιάς του ’30, ο Νατουραλισμός, η Συγκριτική μελέτη της Αστυνομικής Λογοτεχνίας και η Γυναικεία οντότητα μέσα στην τραγωδία από την Αρχαία Ελλάδα μέχρι το σύγχρονο Γαλλικό Θέατρο, είναι τα κυριότερα θέματα που την απασχόλησαν τόσο κατά τη διάρκεια των σπουδών της όσο και αργότερα.

Το βίβλο της Ελίφ βρίσκεται ήδη στη δεύτερη έκδοσή του και αναμένεται η μετάφρασή του και στα Γαλλικά.Το δεύτερο μυθιστόρημά της Malordo στο Κλάριτι Χολ ήδη κυκλοφορεί από τον Οκτώβριο του 2016 και η παρουσία του έχει κάνει αίσθηση στον χώρο του βιβλίου και της λογοτεχνίας τού φανταστικού. Σαφέστατα είναι μια διαφορετική προσπάθεια από την ιστορική μυθιστοριογραφία, που σκοπεύει να συγκλονίσει τόσο το ανδρικό όσο και το γυναικείο αναγνωστικό κοινό.

Με μία μόνο ποιητική συλλογή στο ενεργητικό της, η οποία διατέθηκε σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, διαφυλάσσει ακόμα την ποίηση σαν προσωπική έκφραση της δημιουργίας.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!