Χαμένοι στη σύνδεση

To παράξενο μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα και η εξαφάνιση του καλύτερού τους φίλου, οδηγούν μια παρέα εφήβων σε μια συναρπαστική περιπέτεια.

Η πάλη ανάμεσα στον ψηφιακό και τον πραγματικό κόσμο θα δοκιμάσει τη δύναμη της φιλίας τους και θα τους βοηθήσει να συνειδητοποιήσουν πόσο σημαντικό είναι να δημιουργείς -εσύ ο ίδιος- τον δικό σου παράδεισο…

ISBN 9789605697310, έκδοση 2017

Μαθητικές συγγραφικές ομάδες – Πρόγραμμα Βιβλιοδεσμοί

Εικονογράφος: Ναταλία Καπατσούλια 

Το πρόγραμμα ΜΙΚΡΑ ΜΟΛΥΒΙΑ – ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΜΟΙ, μέσα από έναν ειδικά διαμορφωμένο διαδικτυακό τόπο, δίνει κάθε χρόνο τη δυνατότητα σε συγγραφικές ομάδες διαφορετικών δημοτικών σχολείων να συνεργαστούν μεταξύ τους για τη δημιουργία ενός πρωτότυπου παιδικού μυθιστορήματος.

Μαθητές και μαθήτριες 11-13 ετών με αγάπη για το γραπτό λόγο, κέφι και έμπνευση, γνωρίζονται μεταξύ τους, εκφράζονται δημιουργικά και παράλληλα ενισχύουν το φιλανθρωπικό σκοπό που συναποφασίζουν με την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Ιδρυτής και συντονιστής του προγράμματος ΜΙΚΡΑ ΜΟΛΥΒΙΑ – ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΜΟΙ είναι ο συγγραφέας – εκπαιδευτικός Γιάννης Ζαχαρόπουλος πλαισιωμένος από μία ομάδα καταξιωμένων εκπαιδευτικών και συγγραφέων. Από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορούν τα βιβλία τους Το ξεχασμένο ημερολόγιοΤα όνειρα της Αλκμήνης (έκδ. 2012), Τα μαγικά υφάσματα (έκδ. 2013), Κράτα τον κόσμο στα χέρια σου (2014), Ένα πατάρι όνειρα (2015).

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!