Χρόνια χαμένα

Πολιτικές ίντριγκες και θαμμένα μυστικά με φόντο μια παλιά αγάπη που σιγοκαίει για χρόνια πολλά, για χρόνια χαμένα.

Αν και παντρεμένη με άλλον άντρα, η Λιζ ποτέ δεν ξεχνά τον Άνταμ Mακένζι, τον φιλόδοξο νεαρό πολιτικό που θυσίασε το μεγάλο τους έρωτα για την καριέρα του. Τώρα που εκείνος είναι πια γερουσιαστής και υποψήφιος αντιπρόεδρος των HΠA, η μοίρα τούς φέρνει και πάλι κοντά. Ο Άνταμ δεν μπορεί να της κρύψει ότι ακόμη τη θέλει με το ίδιο πάθος όπως στο παρελθόν.

Η καρδιά της λαχταρά να κερδίσει τη χαμένη ευτυχία, μπορεί όμως να παλέψει με τη φοβερή αλήθεια που μόνο εκείνη ξέρει; Απ’ την άλλη ο Άνταμ είναι έτοιμος να ρισκάρει με ένα διαζύγιο την πολιτική του καριέρα; Θα καταφέρουν άραγε ν’ αφήσουν πίσω τους μια για πάντα τα χαμένα χρόνια για ν’ αγγίξουν τον ουρανό;

ISBN 9789604107940, έκδοση 2017

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

H Πατ Γουόρρεν (Pat Warren) ξεκίνησε να γράφει σε ηλικία δεκαέξι ετών και εργάστηκε για χρόνια ως δημοσιογράφος σε διάφορες εφημερίδες.

Tο πρώτο της βιβλίο (1987) της εξασφάλισε τόσο μεγάλη επιτυχία, ώστε υπέγραψε αμέσως συμβόλαιο για τα επόμενα έξι έργα της. Έχει γράψει συνολικά τριάντα έξι μυθιστορήματα, κυρίως αισθηματικά, που έχουν πουλήσει περισσότερα από τριάμισι εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

H Πατ Γουόρρεν είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και ζει στην Aριζόνα.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!