Δε θέλω

Η Στέισι έπεσε θύμα βιασμού. Δεν έχει, όμως, το κουράγιο να το καταγγείλει στην αστυνομία ή να μιλήσει γι’ αυτό σε κανέναν άλλο παρά μόνο στην κολλητή της, την Πατρίς. Η Πατρίς, εξοργισμένη, εφόσον δεν μπορεί να την πείσει να πάει στην αστυνομία, την ενθαρρύνει να καταγράψει ό,τι της συνέβη.

Αυτό το βιβλίο είναι η ιστορία της Στέισι.

Η δυνατή, σκληρή και άκρως συγκινητική ιστορία ενός κοριτσιού που προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις του βιασμού της.

ISBN 9786180120615, έκδοση 2017

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Αν Κάσιντι (Anne Cassidy) γεννήθηκε στο Λονδίνο, το 1952.

Εργάστηκε ως δασκάλα για μερικά χρόνια, προτού αφοσιωθεί στη συγγραφή. Ειδικεύεται σε αστυνομικά μυθιστορήματα και θρίλερ για εφήβους.

Έργα της έχουν βρεθεί σε βραχείες λίστες βραβείων, όπως το Whitbread Children’s Book Award 2004 και το Carnegie Medal 2005, και έχουν τιμηθεί με μερικά από τα σημαντικότερα βραβεία, όπως το Booktrust Teenage Prize το 2004.

Η Κάσιντι έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται τους εφήβους και δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία σε όσους θεωρούνται ως «δύσκολοι» ή «παραβατικοί».

Συχνά καταδεικνύει στα έργα της πόσο εύκολα νέοι άνθρωποι μπορεί να μπλέξουν σε δύσκολες καταστάσεις και πως κι εμείς, αν βρισκόμασταν στην ίδια θέση, ίσως συμπεριφερόμασταν με τον ίδιο τρόπο.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!