Αν δεν πετάξεις, θα χαθείς

Η Μυρτώ είχε ευχηθεί δυο φορές στη ζωή της να σταματούσε ο χρόνος. Τότε που ένιωσε τον μεγαλύτερο πόνο. Δεν είχε καταλάβει όμως ότι το κατάφερε κιόλας. Ο χρόνος είχε σταματήσει για εκείνη, τη στιγμή της απώλειας του πιο αγαπημένου της προσώπου. Τότε κλείδωσε τη ψυχή της, αρνήθηκε όλες τις χαρές και τις απολαύσεις της ζωής. Έπαψε να ελπίζει, να προσπαθεί και να ρισκάρει για όσα ονειρευόταν και για όσα επιθυμούσε.

Από την ημέρα του θανάτου του πατέρα, η Μυρτώ αποφάσισε ότι οι επιλογές της θα ήταν εκείνες με τη μικρότερη πιθανότητα για αποτυχία και πόνο. Ακολούθησε τα πρέπει και τους κανόνες, υποτάχθηκε στην ασφάλεια της κοινότοπης σύμβασης. Σπουδές, πειθαρχία, δουλειά, καριέρα, υλικά αγαθά…

Οι ανατροπές στη ζωή της θα ερχόντουσαν η μια μετά την άλλη για να την ξυπνήσουν από τον λήθαργο της αυταπάτης. Η λογική της την είχε εξαπατήσει.
Αναπόφευκτα το «κουκούλι της» δεν θα την προστατεύσει άλλο. Πρέπει να εμπιστευτεί τα φτερά της για να έρθει η δική της «άνοιξη’» μετά τον βαρύ «χειμώνα».

Διαφορετικά… αν δεν πετάξει, θα χαθεί!

ISBN 9786185169107, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

H Ευαγγελία Αφροδίτη Μανουσάκη γεννήθηκε στο Sao Paolo της Βραζιλίας από Έλληνες γονείς.

Από την ηλικία των 5 ετών επέστρεψε στη γενέτειρα του πατέρα της, την Κρήτη όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε Πληροφορική στο ΤΕΙ Αθήνας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της με πτυχιακή εργασία πάνω στη χρήση του διαδικτύου στην εκπαίδευση, η οποία αρίστευσε και βρίσκεται στη βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Αθήνας ανάμεσα στις 10 καλύτερες του 2009. Εργάστηκε κυρίως ως καθηγήτρια Πληροφορικής σε παιδιά και ενήλικες.

Από το 2004 ζει στα Τρίκαλα Θεσσαλίας με τον σύζυγο της και την κόρη της. Παράλληλα με την ενασχόληση με τη γραφή έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα «Δημιουργικής Γραφής» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης έχει ασχοληθεί με την ζωγραφική σε ελαιογραφία, αλλά και πυρογραφία παίρνοντας μέρος σε ομαδική έκθεση φοιτητών της Κρητικής Εστίας Αθηνών με τέσσερα έργα πυρογραφίας.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!