Έγκλημα σε χρώμα κόκκινο

Μπορεί να μετανιώσει κάποιος για μια του επιθυμία; Ποιο είναι το τίμημα της ομορφιάς; Αν ένα μαγικό κουτί εκπλήρωνε μια σου ευχή, τι θα ευχόσουν; Είσαι σίγουρη ότι είσαι μόνη μέσα στο σπίτι;

Κάποτε η ζωή στήνει παράξενα παιχνίδια και τότε ξεπροβάλλουν αιώνια ερωτήματα. Μπορεί ένας αμετανόητος Καζανόβας να ερωτευτεί με όλη τη δύναμη της ψυχής του; Ποια θυσία είναι πότε αρκετή για μια μάνα, όταν το παιδί της φλερτάρει με τον θάνατο; Ποιος μπορεί να αποποιηθεί μια διαθήκη 1.000.0000 λόγω ενός παράλογου όρου; Γίνεται το κακό να είναι καλό και το καλό να είναι κακό; Άραγε μπορεί μια απόπειρα αυτοκτονίας να προσφέρει νέα πνοή ζωής; Υπάρχει τρόπος να δραπετεύσει μία ναυαγός ή θα ζήσει για πάντα αποκλεισμένη σε ένα ερημονήσι; Πόσο ακριβά μπορεί να στοιχίσει μια παράνομη ερωτική συνεύρεση; Ποιος αποφασίζει στη ζωή μας, η μοίρα ή η τύχη; Υπάρχουν φύλακες – άγγελοι ή μόνο ευτυχείς, αλλά τυχαίες, συγκυρίες;

ISBN 9786185232382, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Μαρία – Εύα Αγγέλου (Μαρία Μουσδίκα) γεννήθηκε το 1974 και ζει στην ακριτική Καστοριά. Έχει ζήσει και εργαστεί στην Φρανκφούρτη στης Γερμανίας Μαρία - Εύα Αγγέλουκαι κάπου εκεί ανακάλυψε την αγάπη για την συγγραφή.

Το έναυσμα της το έδωσε ο Roald Dahl με τα ασυνήθιστα διηγήματα «Kuesschen Kueschen» που ήταν αυτό ακριβώς το είδος που της άρεσε να διαβάζει, αν και ο μεγάλος της έρωτας από τα δεκατρία της ήταν ο Αντώνης Σαμαράκης με το Ζητείται ελπίς.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δημιουργικής γραφής και είναι μανιώδης βιβλιόφιλη. Εισήχθη στο ΤΕΙ Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών αν και πότε δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της, επειδή παραήταν τεχνολογικές για τα γούστα της.

Πιστεύει ότι η ουσία κρύβεται στα απλά πράγματα και σε ένα ζεστό χαμόγελο.

Αφουγκράζεται τους ανθρώπους που συναντά και γοητεύεται από την ιστορία που ο καθένας κρύβει βαθιά μέσα του.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!