Το εγώ είναι ο εχθρός

Κατέστρεψε τις καριέρες πολλών-σπουδαίων και μη-ανθρώπων. Εξανέμισε τεράστιες περιουσίες, οδήγησε στην πτώχευση επιχειρηματικούς κολοσσούς. Κάνει τις αντιξοότητες αβάσταχτες, μετατρέπει τον αγώνα σε ντροπή και οδύνη. Το όνομά του; Το ΕΓΩ.

Το εγώ είναι ο εχθρός – της φιλοδοξίας, της επιτυχίας, του σθένους. Είναι ο εσωτερικός μας αντίπαλος, αυτός για τον οποίο μας προειδοποιούσαν πάντοτε οι μεγάλοι φιλόσοφοι και στοχαστές, όπως και τα αναρλιθμητα παραδείγματα ανθρώπων από κάθε εποχή, από κάθε πολιτισμό, από κάθε πεδίο.

Στις σελίδες αυτού του βιβλίου παλεύουμε να το δαμάσουμε προτού καταστρέψει τη ζωή και το πνεύμα μας.

ISBN 9789605468811, έκδοση 2017

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Ράιαν Χόλιντεϊ (Ryan Holiday) είναι συγγραφέας πολλών best seller και υπεύθυνος στρατηγικής ΜΜΕ.

Εγκατέλειψε τις σπουδές του σε ηλικία δεκαεννέα ετών και μαθήτευσε δίπλα στον Robert Greene, συγγραφέα του βιβλίου Δύναμη, οι 48 νόμοι της. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος πολλών συγγραφέων best seller και μουσικών με πλατινένιους δίσκους. Για πολλά χρόνια υπήρξε διευθυντής μάρκετινγκ στην American Apparel και οι διαφημιστικές του εκστρατείες έγιναν αντικείμενο μελέτης από το Twitter, το YouTube και την Google, ενώ σχολιάστηκαν από την Ad Age, τους New York Times και τη Fast Company.

Το πρώτο του βιβλίο, Trust Me I’m Lying: Confessions of a Media Manipulator -το οποίο οι Financial Times χαρακτήρισαν ως εκπληκτικό, ενοχλητικό βιβλίο- έγινε best seller και διδάσκεται σήμερα σε πανεπιστήμια σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι επίσης ο συγγραφέας των βιβλίων Growth Hacker Marketing, Ego is the Enemy και The Daily Stoic.

Ζει στο Όστιν του Τέξας και αρθρογραφεί για το Thought Catalog και τον New York Observer.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!