Εκείνον τον Αύγουστο μήνα

Όλες οι ιστορίες της ζωής μας δεν είναι τραγικές, όπως δεν είναι και χαρούμενες. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συντροφεύουν το είναι μας, πλουτίζουν τις γνώσεις μας και τις αντοχές μας και ίσως να μας χαρίζουν μια παραπανίσια ιδέα για τη ζωή. Αν όμως δεν περάσεις διά πυρός και σιδήρου δε μπορείς να νιώσεις και να εκτιμήσεις την πραγματική αξία της ζωής. Τα συναισθήματα, οι εντάσεις, οι αγωνίες, τα στραβοπατήματα, όλα είναι απαραίτητα για να εκτιμήσουμε την αξία της, να μετρήσουμε τους συνανθρώπους μας και να προσφέρουμε το περίσσευμα της ψυχής μας σε όσους το έχουν ανάγκη.

Τα κορίτσια μου, η Μαρίνα και η Άννυ, η καθεμιά στον τομέα της παρά τις αντιξοότητες της ζωής τους και τα όσα ανάποδα τις βρήκανε, αντέδρασαν, δυνάμωσαν, έκαναν πράξη την προσφορά προς τον πλησίον και κέρδισαν.

ISBN 9789606628429, έκδοση 2012

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Λούλα Μαρμάρα Γιαννακουλοπούλου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.

Φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από τα γυμνασιακά της χρόνια έγραφε ποίηση και πεζά που τα διάβαζε στις νεανικές της συντροφιές.

Έχει γράψει θεατρικά έργα, θρησκευτικού κυρίως περιεχομένου, όπως ο «Πρωτομάρτυς Στέφανος», «Παύλος ο απόστολος των Εθνών», τα οποία έχουν παιχτεί από ερασιτεχνικές ομάδες επιτυχώς.

Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή «Εαρινό μελτέμι» από τις εκδόσεις Typorama στην Πάτρα.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!