Εν αρχή ην ο Λοιγός

«Αδελφοί, ο Κατάδεσμος των Ετών είναι τώρα εγγύτερος από ποτέ. Εννέα χρόνια παρήλθαν από τον τελευταίο˙ εννέα αμαρτωλά, άθεα χρόνια. Εννέα χρόνια χωρίς θυσίες, προσφορές, ύμνους και λατρεία στους πατρώους θεούς. Εννέα χρόνια κάτω από τον ασάλευτο ζυγό και την πνευματική τυραννία των βαρβάρων λευκών. Γι’ αυτούς μπορεί ο τελευταίος Κατάδεσμος να είναι χαμένος στην αχλύ τού παρελθόντος˙ εξάλλου στο ασεβές τους ημερολόγιο έχουν περάσει περισσότερα από τετρακόσια εξήντα χρόνια. Για εμάς, όμως, τους εκλεκτούς των θεών, οι μνήμες πρέπει να είναι ακόμη νωπές˙ να ματώνουν ακόμη, να σαλεύουν ακόμη˙ εκεί, εννέα Έτη πριν, φρεσκοθαμμένες. Σας ρωτώ λοιπόν: Θυμάστε;»

Επτά ιστορίες πύρινης τρέλας, ταγμένες στην υπηρεσία τού τρόμου και του μαγικού ρεαλισμού, ελλοχεύουν καρτερικά πίσω από τις μαύρες συστάδες των φθόγγων, στα τρίστρατα των λευκών αφηγηματικών μονοπατιών.

ISBN 9786185053369, έκδοση 2014

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Ατρέας Λιμβρός γεννήθηκε στην Έδεσσα το 1990. Ζει στην Αθήνα. Σπούδασε στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φανταστικής Λογοτεχνίας Larry Niven έχουν διακριθεί έργα του με Α’ Βραβείο Φαντασίας και Τρόμου.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!