Ένα σύμπαν μιλφέιγ

Μία γυναίκα. Ένας έρωτας. Της ζωής της. Ένας πυροβολισμός. Μια ψυχή χίλια κομμάτια. Κι ύστερα ένα κορίτσι που ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια και άθελά του βρίσκεται στο επίκεντρο μιας σειράς φυσικών και μεταφυσικών συμπτώσεων.

Στην πρώτη της εμφάνιση στα ελληνικά γράμματα, η Κατερίνα Παύλου εκπλήσσει με τη διεισδυτική προσέγγιση της ψυχολογίας των ηρώων της, την καταιγιστική πλοκή, τις διαρκείς ανατροπές και την πρωτοτυπία της ιστορίας της.

ISBN 9789609513432, έκδοση 2015

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Κατερίνα Παύλου γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο το 1960. Σπούδασε Δημόσιο και Ευρωπαϊκό Δίκαιο στη Lille της Γαλλίας και πήρε το Master και το Διδακτορικό της από το πανεπιστήμιο του Perpignan της Γαλλίας. Μιλάει και γράφει γαλλικά, αγγλικά και ιταλικά. Στην πολύπλευρη και μακρόχρονη επαγγελματική της ζωή διετέλεσε από υπάλληλος γραφείου μέχρι διευθύντρια προσωπικού και από ασκούμενη δικηγόρος μέχρι βοηθός καθηγήτρια γαλλικού δημοσίου δικαίου.

Συμμετείχε στο Art Links  in Athens (17-22 Οκτωβρίου 2014) όπου παρουσίασε το πρώτο της βιβλίο In the beginning there was ‘X’ από τις εκδόσεις Arima publishing που κυκλοφόρησε στην αγγλική τον Αύγουστο του 2006.

Αρθρογραφεί στο Serendipity Magazine on line και δημιούργησε τη σειρά Famous Greek women που δημοσιευόταν στο μηνιαίο Newsletter της ομάδας WIGs.

Το Ένα σύμπαν μιλφέιγ είναι η πρώτη της απόπειρα στον ελληνικό χώρο.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!