Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου

Νόημα βρίσκει κάποιος στη ζωή μόνο όταν έχει βρει το νόημα της ζωής του. Και το νόημα της ζωής είναι να ακολουθείς τα όνειρά σου. Η επιτυχία και η ευτυχία είναι επιστήμες. Έχουν νόμους και κανόνες. Όποιος τους ακολουθήσει, μπορεί να πετύχει. Όποιος τους ακολουθήσει μπορεί να ευτυχήσει.

O δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί και πρωτοπόρος στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης Νικόλας Σμυρνάκης καταρρίπτει μύθους, που θέλουν τα αριστουργηματικά αποτελέσματα να συνδέονται με το ταλέντο ή την τύχη, και αποκωδικοποιεί τις μεταβλητές της εξίσωσης επιτυχίας και ευτυχίας.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια διαρκή υπενθύμιση της δύναμης που κρύβει κάθε άνθρωπος μέσα του. Εμπνέει, παρακινεί και ταυτόχρονα μας καθοδηγεί να αναδείξουμε τον ιδανικό μας εαυτό, τον ηγέτη μέσα μας.

Προσφέρει απλές, κατανοητές και διασκεδαστικές τεχνικές και στρατηγικές που θα μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε τον σκοπό της ζωής μας, να επηρεάσουμε το περιβάλλον μας, να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, να ξεπεράσουμε τους φόβους μας, να οδηγηθούμε στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.

Η δική μας πολυπόθητη επιτυχία βρίσκεται πολύ πιο κοντά από ό,τι πιστεύαμε, περιμέναμε, φανταζόμασταν. Κοντά μας, δίπλα μας, έτοιμη να την ανακαλύψουμε. Αρκεί να απλώσουμε το χέρι μέχρι το «κομοδίνο», εκεί που τόσο καιρό μας «κρυβόταν».

ISBN 9789606050503, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Greta Muller προσέφερε την τεχνογνωσία και το ταλέντο της σε κάθε μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο, αλλά και σε 30 τοπικούς συνεργαζόμενους σταθμούς.Greta Muller

Ακολούθως πέρασε στον επιχειρηματικό κόσμο, ως εκπαιδεύτρια και σύμβουλος σε ένα μεγάλο εύρος βιομηχανιών και επιχειρήσεων.

Στους πελάτες της συγκαταλέγονται οι Hilton Worldwide, TRB Advisors, BET, Global Views, CAI, Town Sports International, Dallas Area Habitat for Humanity, Consignment Heaven και πολλά στελέχη και επαγγελματίες, όπως γιατροί, δικηγόροι, κτηνίατροι, σχεδιαστές… ακόμα και ένα τηλεοπτικό μέντιουμ. Όλοι έχουν να μεταδώσουν κάποιο μήνυμα. Η αμεσότητα και το χιούμορ της Greta την καθιστούν περιζήτητη ομιλήτρια για ομάδες και οργανισμούς κάθε είδους.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!