Έρωτας στην Κορέα

Ήταν σαν να βρισκόντουσαν σε λήθαργο, σαν να ήταν σε μέθη, σαν να ήταν μέσα σε ένα όνειρο, ένα όνειρο ηδονής και ξεδιψούσαν τον πόθο τους. Τρεις παράλληλοι δρόμοι ο ένας δίπλα στον άλλον. Πορευτήκαν συγχρόνως μαζί και κάπου μέσα στο χρόνο, οι γραμμές τους εφάπτονταν και έγιναν μια, ένας δρόμος και για τους τρεις τους. Η Φένια είχε βρει αυτό που πάντα αποζητούσε. Τον απόλυτο έρωτα. Μόνο που αυτός δεν έχει ένα πρόσωπο μα δύο.

Δύο διαφορετικοί χαρακτήρες, δύο διαφορετικοί άντρες. Δύο τόσο διαφορετικές προσωπικότητες με μόνο τους κοινό εκείνη και τον ερώτα που ένιωθαν για αυτήν την γυναίκα.

Η Φένια εκείνο το βραδύ κοιμήθηκε στην αγκαλιά και των δύο ανδρών και για πρώτη φορά στην ζωή της είχε τον πιο γαλήνιο ύπνο. Μια γαλήνη και θαλπωρή που την πρόσφερε μόνο η αγκαλιά τους με ενωμένα τα χέρια τους, κάνοντάς τα μια ζεστή φωλιά μόνο για εκείνη. Είχε βρει ένα μέρος για να χωθεί, για να κουρνιάσει και αυτό ήταν μόνο οι αγκαλιές τους…

ISBN 9789605711924, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Κυριακή Γκιόκα γεννήθηκε και κατοικεί στην πόλη προστάτιδα της θεάς Δήμητρας, στην Ελευσίνα.

Σπούδασε σχέδιο μόδας (Mondelist Fashion Designer). Στην Πέμπτη δημοτικού ο δάσκαλός της μέσα από τις εκθέσεις διέκρινε το ταλέντο της στην γραφή.

Για εκείνη τα διηγήματα είναι το καταφύγιό της, ένα όχημα για να δραπετεύει και να εισχωρεί στον δικό της κόσμο, όπου εκεί συναντάει τους πρωταγωνιστές της και αφηγείται τις ιστορίες τους.

Με πλοηγό την φαντασία, τα ταξίδια ανά τον κόσμο που έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα, έχει γράψει πολλά διηγήματα που καρτερικά περιμένουν να γίνουν βιβλία και να ταξιδέψουν και άλλους ανθρώπους στον κόσμο του έρωτα, του πάθους, του μοιραίου και της πραγματικής αγάπης.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!