Εξκάλιμπερ

Το τρίτο μέρος της τριλογίας του Βασιλιά Αρθούρου

Ο Αρθούρος κατάφερε να συνθλίψει την εξέγερση του Λάνσελοτ. Αλλά η νίκη αυτή δε φέρνει την ειρήνη ούτε στον ίδιο ούτε στη Βρετανία. Η προδοσία της Γκούινεβιρ τον έχει πληγώσει βαθιά.

Οι Σάξονες διαισθάνονται την αδυναμία του και σχεδιάζουν να τον καταστρέψουν μια για πάντα. Ακόμα κι αν επιζήσει, όμως, υπάρχουν άλλες δυνάμεις που θέλουν να βυθίσουν τη χώρα στο χάος. Ο σοφός Μέρλιν και η αδίστακτη Νίμουε αποφασίζουν να καλέσουν τους αρχαίους θεούς.

Ωστόσο, η μοίρα είναι ήδη προδιαγεγραμμένη για τον Αρθούρο και τη Βρετανία…

ISBN 9789602749029, έκδοση 2005

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Μπέρναρντ Κόρνγουελ γεννήθηκε στο Λονδίνο και μεγάλωσε στο Έσεξ. Εργάστηκε στο BBC ως παραγωγός στην εκπομπή Nationwide και ως διευθυντής του Τμήματος Τρεχουσών Υποθέσεων στη Βόρεια Ιρλανδία.

Το 1979 εγκαταστάθηκε στην Αμερική, όπου και ζει μέχρι σήμερα με τη γυναίκα του, κι έχει αφοσιωθεί στη συγγραφή. Έχει γράψει μια σειρά μυθιστορημάτων για την περίοδο των Ναπολεόντειων Πολέμων, τα οποία έχουν πουλήσει περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα σε εννέα γλώσσες και έχουν γυριστεί σε σειρά για την τηλεόραση με χιλιάδες φανατικούς τηλεθεατές.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!