Το φενγκ σούι του έρωτα

Το ερωτικό ευ ζην – ένας οδηγός για επιτυχία στον έρωτα

Το ερωτικό ζην είναι ένα αυτονόητο δεδομένο. Το Ερωτικό Ευ Ζην είναι υψηλή τέχνη. Πώς μπορείτε να εφαρμόσετε αυτή την συναρπαστική τέχνη για να ομορφύνετε την σχέση σας και να διατηρήσετε τον έρωτα; Για να βρείτε τον άνδρα ή την γυναίκα των ονείρων σας;

Πώς μπορείτε να μεταμορφωθείτε σε φορέα του έρωτα; Το μυστικό της επιτυχίας στον έρωτα βρίσκεται μέσα στο ίδιο σας το σπίτι! Η συνταγή για να βρείτε το ιδανικό ταίρι βρίσκεται στον εσωτερικό σας κόσμο! Η αύρα του σπιτιού σας και η προσωπική σας ενέργεια, που διαμορφώνεται στον χώρο σας, είναι ο συνδυασμός για να ανοίξετε το θησαυροφυλάκιο των σχέσεων.

Μάθετε πώς να κάνετε το σπίτι σας και τον εαυτό σας έναν πόλο έλξεως για να βρείτε την γυναίκα ή τον άνδρα που θα γίνει σύντροφος ζωής, και να απολαμβάνετε την καθημερινότητά σας με τον αγαπημένο σας ή την αγαπημένη σας. Η επιλογή του κατάλληλου ή της κατάλληλης συντρόφου είναι τέχνη. Οι ωραίες σχέσεις και η διατήρηση του έρωτα είναι τέχνη.

Το βιβλίο είναι ένας οδηγός για επιτυχία στον έρωτα και σας προσκαλεί να γνωρίσετε τον σαγηνευτικό κόσμο του Ερωτικού Ευ ζην και να μυηθείτε σε αυτή την μοναδική τέχνη: μάθετε πώς μπορείτε να πάρετε την τύχη σας στα χέρια σας και να πλάσετε εσείς το ερωτικό σας πεπρωμένο, όπως το ονειρευόσαστε!

ISBN 9789609513500, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Ελένη Καΐρη είναι μία χαρισματική ειδική σύμβουλος φενγκ σούι και εισηγήτρια. Κατάγεται από τον μεγάλο φιλόσοφο και διδάσκαλο Θεόφιλο Καΐρη, ο οποίος αποκαλείται ως «ο νεώτερος Σωκράτης».

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στην Αγγλία, ξένες γλώσσες, Ψυχολογία, Ταχύρυθμη Εκμάθηση (Αccelerated Learning) και Περιβαντολλογική Ψυχολογία. Σπούδασε το φενγκ σούι στην σχολή φενγκ σούι Network International, στο Λονδίνο και εμαθήτευσε σε κορυφαίους δασκάλους. Είναι η δημιουργός του ελληνικού φενγκ σούι, του «Ευ Ζην», βασισμένου στην αρχαία Ελλάδα και προσαρμοσμένου στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, και εκπρόσωπος του φενγκ σούι Society Λονδίνου στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Έχει γράψει τα βιβλία Φενγκ Σούι – Η τέχνη του ευ ζην και Το ελληνικό Φενγκ Σούι. Επίσης, εκδίδει το περιοδικό Φενγκ Σούι – Η τέχνη του ευ ζην.

Έχει εμφανισθεί πολλές φορές στην τηλεόραση. Γνωστά περιοδικά και εφημερίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μεταξύ άλλων οι Financial Times, φιλοξενούν άρθρα της και γράφουν για την εργασία της.

Έχει ειδικευθεί στην αρχαία ελληνική ιστορία και την αρχαιολογία. Οι γνώσεις της την οδήγησαν στην αναβίωση του Ελληνικού Φενγκ Σούι, του Ευ Ζην, το οποίο ήταν το αρχαίο ελληνικό ιδεώδες. Δημιούργησε το Hellenic Feng Shui για την διάδοση και εξάπλωσή του στο εξωτερικό, και είναι η μοναδική σύμβουλος στον κόσμο, η οποία ενώνει την σοφία της Άπω Ανατολής και των αρχαίων Ελλήνων. Το Hellenic Feng Shui είναι κατάλληλο για τη Δύση εφ’ όσον ο δυτικός πολιτισμός βασίζεται στον αρχαίο ελληνικό. Κάνει γνωματεύσεις και σεμινάρια ανά τον κόσμο, εφαρμόζοντας το σύγχρονο, ολιστικό φενγκ σούι. Μεταξύ των πελατών της είναι πολλές γνωστές εταιρείες και πολλοί επώνυμοι στην Ελλάδα.

H Ένωσις Ανδρίων της απένειμε Βραβείον της Ακαδημίας Αθηνών για την διακεκριμένη διεθνώς θέση της.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!