Το φως που χάθηκε

Δυο ζωές. Δυο αγάπες. Μια επιλογή.

Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που την ενέπνευσε, που τη συγκίνησε, που την κατάλαβε πραγματικά. Έμελλε να είναι κι ο τελευταίος;

Η Λούσι βρίσκεται μπροστά σε με μια κρίσιμη επιλογή. Πριν αποφασίσει όμως, πρέπει να ξεκινήσει την ιστορία της –την ιστορία τους– από την αρχή.

Η Λούσι και ο Γκέιμπ γνωρίζονται ως τελειόφοιτοι του Πανεπιστήμιου Κολούμπια μια μέρα που θα τους στιγματίσει για πάντα. Μαζί αποφασίζουν ότι θέλουν να ζήσουν μια ζωή με νόημα και να αφήσουν το στίγμα τους. Ένα χρόνο μετά, οι δρόμοι τους συναντώνται ξανά. Η επανασύνδεσή τους μοιάζει γραμμένη απ’ τη Μοίρα.

Αργότερα, όμως, ο Γκέιμπ αποφασίζει να ακολουθήσει καριέρα φωτορεπόρτερ και ταξιδεύει στη Μέση Ανατολή ενώ η Λούσι μένει πίσω στη Νέα Υόρκη. Τα επόμενα δεκατρία χρόνια θα είναι ένα ταξίδι ονείρων, επιθυμιών, ζήλειας, προδοσίας και τελικά αγάπης.

Ήταν η Μοίρα που τους ένωσε; Ήταν οι επιλογές τους που τους χώρισαν; Ό,τι κι αν συνέβη, σίγουρα δεν ήταν αρκετό για να σβήσει την αγάπη του ενός για τον άλλον.

ISBN 9786180120530, έκδοση 2017

Λίγα λόγια για την συγγραφέαJill Santopolo

Η Τζιλ Σαντόπολο (Jill Santopolo) έχει πτυχίο αγγλικής λογοτεχνίας από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια και μεταπτυχιακό (MFA) στη συγγραφή από το Κολέγιο Καλών Τεχνών του Βερμόντ.

Είναι συγγραφέας τριών επιτυχημένων σειρών για παιδιά κι εφήβους, κι εργάζεται ως υπεύθυνη εκδόσεων στον εκδοτικό οίκο Philomel Books.

Ως καθηγήτρια στο πρόγραμμα Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου New School της Νέα Υόρκης, η Τζιλ ταξιδεύει ανά τον κόσμο και παραθέτει ομιλίες πάνω στη συγγραφή και την αφήγηση.

Ζει στη Νέα Υόρκη.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!