Γένεσις 1:26

Ο ήρωας του βιβλίου είναι ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος. Είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και μια συμβατική δουλειά. Μέχρι που ένα τραγικό γεγονός -ένα γεγονός που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα- αλλάζει τη ζωή του. Ξυπνά μέσα του ό,τι πιο αρχέγονο κουβαλάει ο άνθρωπος από τη στιγμή της παρουσίας του στη γη. Και τότε τα όρια μεταξύ καλού και κακού, σωστού και λάθους, γίνονται δυσδιάκριτα και αρχίζει μια καταβύθιση του ήρωα στην παράνοια και στον τρόμο. Κανείς, πλέον, δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής. Ούτε ο ίδιος.

Σ΄ αυτό το ανατρεπτικό θρίλερ ο Lucas Marmaduke, γράφοντας με αβίαστη δωρικότητα, παρασύρει τον αναγνώστη σε ένα εφιαλτικό ταξίδι στους πιο σκοτεινούς τόπους της ανθρώπινης ψυχής.

ISBN 9789609871792, έκδοση 2010

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Lucas Marmaduke κατάγεται από τη Σκωτία. Είναι ο πρωτότοκος γιος ενός ζευγαριού θηριοδαμαστών. Γεννήθηκε σε μια περιοδεία του θιάσου κάπου στη βόρεια Αμερική.

Στην ηλικία των επτά ετών και μπροστά στα μάτια του η Lesa -η τίγρης που τη μεγάλωσαν ταΐζοντάς την με μπιμπερό- τραυμάτισε θανάσιμα τη μητέρα του. Ακόμα κάνει ψυχοθεραπείες για να το ξεπεράσει.

Άρχισε να γράφει στη εφηβεία, στην προσπάθειά του να νικήσει τις φοβίες του. Γράφει μόνο ιστορίες τρόμου και το Γένεσις 1:26 είναι πρώτο του βιβλίο. Έχει αδυναμία στις μικροκαμωμένες γυναίκες και στα ποπ-κορν.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!