Γεννημένη στις 13

Βιβλίο 1: Κάθαρση

Η ανθρωπότητα είναι υπό τον τυραννικό ζυγό μιας αυτοκρατορίας μαγισσών και δαιμόνων. Κάθε δεκατρείς του μήνα ,σε κάθε γωνία του πλανήτη, εμφανίζεται και από μια τιμωρία, ένα τερατούργημα ενός ουράνιου Πατέρα, ο οποίος δε συγχώρεσε ποτέ τους ανθρώπους για την σταύρωση του γιου του.

Δύο χιλιάδες χρόνια μετά, μια σειρά από διαφορετικούς ήρωες, κάθε στρατοπέδου, γίνεται -είτε άθελά της είτε ηθελημένα- το μέσο της θείας κάθαρσης.

Μέσα στο χάος που επικρατεί σε έναν ήδη χαοτικό και σκοτεινό κόσμο, ο μυστήριος βρικόλακας Βίνσεντ βοηθά την αγαπημένη του Κάρεν να λύσει το μυστήριο πίσω από την επιστροφή της από τον κόσμο των νεκρών. Οι δυνάμεις της και η απουσία της κατάρας από πάνω της μαρτυρά πως δεν είναι σαν τους υπόλοιπους που επιστρέφουν, αλλά γιατί; Είναι άραγε διαφορετική ή είναι άλλη μια ψυχή γεννημένη στις 13;

ISBN 9786185239107, έκδοση 2017

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Χρήστος Αντώναρος γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 18 Μαΐου το 1982. Αν και μεγάλωσε στην Ελλάδα, πλέον ζει στις ΗΠΑ., και συγκεκριμένα στην Ουάσιγκτον, με την γυναίκα και τον γιο του.

Σπουδάζει στο University of District of Columbia, ώστε μια μέρα να διδάξει Μυθολογία και Δημιουργική γραφή. Από μικρή ηλικία έδειξε την κλίση του στη γραφή, όταν στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού άρχισε να γράφει τρομακτικές ιστορίες, εμπνευσμένος από ταινίες τρόμου ή επιστημονικής φαντασίας.

Μέχρι σήμερα, έχει εκδώσει αρκετές ιστορίες του σε Ελληνικά περιοδικά και ανθολογίες, έχει προκριθεί σε αρκετούς διαγωνισμούς συγγραφής και γράφει για το Nyctophilia.gr, καθώς και κριτικές για το TangentOnline, το οποίο και προτάθηκε για τα HugoAwards του 2015.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!