Για πάντα

Όταν μνήμες του παρελθόντος ξυπνάνε με ένα άγγιγμα… Όταν τα αισθήματα παραμένουν αναλλοίωτα στο βάθος των αιώνων… Όταν σε συνάντησα, με θυμόσουν. Κι όταν, μετά από εκατοντάδες χρόνια με ξανασυναντήσεις, θα σε θυμάμαι. Για πάντα…

«Δε θέλω όρκους… Ας είναι κι ένα ψέμα. Μόνο την αδειανή μου ζωή θέλω να γεμίσεις» – Έσπερος

«Δε θέλω όρκους, θέλω εσένα και μόνο εσένα, σε αυτή, στην επόμενη και σε κάθε ύπαρξή μου!» – Ωρέλια

ISBN 9789606041449, έκδοση 2016

Εύα Παυλίδου, Μάριος Καρακατσάνης

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς

Η Εύα Παυλίδου είναι γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει με την οικογένειά της. Η συγγραφή μπήκε στη ζωή της, όπως είπε και η ίδια, πολύ νωρίς, όμωςΕύα Παυλίδου πάντα σε προσωπικό επίπεδο. Και ίσως εκεί να έμενε, αν το 2010 δεν είχε συμβεί ένα γεγονός πολύ δύσκολο, αλλά και ταυτόχρονα αυτό που έμελλε να της αλλάξει τη ζωή.

Η Εύα διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας. Από τότε το γράψιμο έγινε η λύτρωση και η σωτηρία της ψυχής της, το αποκούμπι της, ο τρόπος να αντέξει και να διαχειριστεί όλα αυτά που έβλεπε πάνω της και μέσα της να αλλάζουν.

Μετά τον άδικο χαμό της φίλης της Τασούλας και έχοντας έντονα πια την επιθυμία να εκφράσει τον πόνο, το θυμό, αλλά κυρίως την αγάπη που διδάχτηκε από τη φίλη της, αποφάσισε και εξέδωσε το 2015 το πρώτο της σύγγραμμα «…Ευδοκία με λένε. Όταν ο πόνος έγινε ποίηση».

Ο Μάριος Καρακατσάνης γεννήθηκε το 1978 στον Πειραιά.

Ανήσυχος από μικρό παιδί, πάντα τον έλκυε το παράξενο, το ανεξήγητο και το μεταφυσικό. Από πολύ νεαρή ηλικία του άρεσε να βλέπει ταινίες τρόμου, να ασχολείται με την ταχυδακτυλουργία και να γράφει ποιήματα.Μάριος Καρακατσάνης

Σε ηλικία 13 ετών ξεκίνησε το πρώτο του έργο το οποίο ήταν μια ανέκδοτη ποιητική συλλογή όπου μέσα από τα γραπτά του περιέγραφε με το δικό του πάντα προσωπικό στυλ τις σκέψεις, τις ανησυχίες, την αγωνία του αλλά και τις προσωπικές του εμπειρίες είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες.

Μεγαλώνοντας και μη σταματώντας ποτέ να γράφει κατάφερε όχι μόνο να περιορίσει σημαντικά την δυσλεξία που έχει αλλά και να την εκμεταλλευτεί. Όλες αυτές τις εικόνες που είχε μέσα στο μυαλό του τις μετέφερε όσο μπορούσε στον δύσκολο για αυτόν γραπτό λόγο.

Το Η συμφωνία είναι το πρώτο του επίσημα δημοσιευμένο έργο. Επίσης είναι και ο δημιουργός του site www.esperos-paranormal.com το οποίο έχει αναγνωριστεί από τον κόσμο λόγο της ελεύθερης και ανεξάρτητης πορείας που ακολουθεί, κάτι που χαρακτηρίζει εξάλλου και τον ίδιο.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!