Γυναίκες θάλασσες

Ένας παλιός θρύλος θέλει τις γυναίκες να είναι θάλασσες…

Χίος, 1979. Η Θάλεια Μελισσινού, ένα φτωχό κορίτσι, θα φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο τον νόθο καρπό του έρωτά της με τον γνωστό στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας Ορέστη Αγοριανό. Εκείνος δε θα το μάθει ποτέ. Εκείνη θα μεγαλώσει το παιδί με στερήσεις και αγώνα, έχοντας όμως έναν φύλακα-άγγελο στο πλευρό της.

Νίσυρος, 2012. Ο Ποσειδώνας Μελισσινός, πετυχημένος αρχιτέκτονας, θα γνωρίσει την Αφροδίτη, μια γυναίκα που συνδέεται καταλυτικά με το παρελθόν του.

Σύρος, 2013. Ο εισαγγελέας Αργύρης Θέμελης, ερωτευμένος με την Κατερίνα, μια παντρεμένη αλλά κακοποιημένη γυναίκα, θα αναλάβει να ρίξει φως σ’ ένα διπλό έγκλημα που έγινε στη Νίσυρο πριν από περίπου ενάμιση χρόνο…

Τρία νησιά, τρεις γυναίκες, τρία καλά κρυμμένα μυστικά του έρωτα, του μίσους και της μοίρας… Ένα μυθιστόρημα με συνεχείς ανατροπές, που εξελίσσεται ανάμεσα στο άρωμα μαστίχας της Μυροβόλου Χίου της δεκαετίας του εβδομήντα, στον πελαγίσιο αέρα της Νισύρου μιας ολόκληρης τεσσαρακονταετίας και στα πλακόστρωτα καλντερίμια της Άνω Σύρας τού σήμερα.

ISBN 9789601430713, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Σίσσυ Θεοφανοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε με υποτροφία Marketing & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος και έπειτα απόκτησε Μεταπτυχιακό, επίσης στο Marketing, από πανεπιστήμιο της Αγγλίας.

Σίσσυ Θεοφανοπούλου

Εκπονεί το διδακτορικό της σε αγγλικό πανεπιστήμιο, πάνω στον τομέα του Στρατηγικού Marketing, ενώ παράλληλα σπουδάζει φυσική.

Μιλά άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά και έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια Marketing, Επικοινωνίας & ΜΜΕ στην Ελλάδα και σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

Στον επαγγελματικό τομέα, έχει εργαστεί ως Brand Manager και Marketing Manager σε πολύ γνωστές ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Άρθρα της πάνω στο Marketing και το Management δημοσιεύονται τακτικά σε γνωστό επιχειρηματικό περιοδικό, ενώ στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει και αυτοτελή διηγήματα σε free press περιοδικό.

Παράλληλα, ασχολείται με τη συγγραφή κειμένων για τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές διαφημίσεις. Το «Αν ήμουν τραγούδι» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!