Η γυναίκα στην καμπίνα 10

[ γράφει ο Γιάννης Καλασκάνης ]

Η Λο επιβιβάζεται στο πλοίο Aurora Borealis που κάνει το «παρθενικό» του ταξίδι στην βόρεια θάλασσα, μαζί με άλλους. Αυτό το ταξίδι θα ήταν όνειρο ζωής για την ίδια, αλλά και για τους συνεπιβάτες της και μία ευκαιρία για επαγγελματική άνοδο.

Όμως το όνειρο ζωής για την Λο μετατρέπεται σε εφιάλτη, όταν μια νύχτα ξυπνά από μια κραυγή αγωνίας και βλέπει μια γυναίκα να πέφτει στην παγωμένη θάλασσα, από την διπλανή καμπίνα -την καμπίνα νούμερο 10. Η Λο, ανάμεσα σε ισχυρές κρίσεις πανικού, μάταια προσπαθεί να πείσει τους συνεπιβάτες της για το έγκλημα που κανείς άλλος, εκτός από την ίδια, δεν αντελήφθη. Άλλωστε κανένας από τους επιβάτες και το πλήρωμα του πλοίου δεν λείπει!

Η Ruth Ware γράφει ένα σκοτεινό, γρήγορο θρίλερ όπου οι πρωταγωνιστές κινούνται σύμφωνα με τις δικές της επιταγές, στο πλαίσιο αυστηρά καθορισμένων από την ίδια ρόλων. Η πλοκή τού μυθιστορήματος που εξελίσσεται στην μέση της θάλασσας κρατά τον αναγνώστη σε εγρήγορση μέχρι την τελευταία σελίδα, όχι μόνο διότι τον κατατρώγει η αγωνία για την τύχη του πιθανού θύματος, αλλά πολύ περισσότερο για την τύχη της Λο η οποία αναγκάζεται να μπολοφάρει στα σκοτεινά υπόγεια του πλοίου και να βουτήξει στα παγωμένα νερά των νορβηγικών Fiod για να σώσει την ζωή της.

Το Η γυναίκα στην καμπίνα 10 είναι ένα συναρπαστικό ανάγνωσμα, ένα καθηλωτικό θρίλερ με όλη την σημασία της λέξης!

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!