Η ΜΑΣΚΑ του Τζίμμυ Κορίνη επιστρέφει!

Προς όλους τους «Μασκόφιλους» παλιούς και νέους! Η ΜΑΣΚΑ του Τζίμμυ Κορίνη και πάλι στα περίπτερα, το Σάββατο 14/5/2016, μαζί με την εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!

Η αστυνομική Λογοτεχνία σε όλο της το μεγαλείο! Σκληροτράχηλη, δυναμική και πάντοτε συναρπαστική επιστρέφει με τη ΜΑΣΚΑ του Τζίμμυ Κορίνη!

Το Α και το Ω της αστυνομικής Λογοτεχνίας στη γλώσσα, στο ύφος και με την πλοκή που έκοβε και εξακολουθεί να κόβει την ανάσα! Γρήγορο, έξυπνο, διεγερτικό ανάγνωσμα που ακονίζει το μυαλό και μαζί ψυχαγωγεί και ξεκουράζει! Ένα διαχρονικό ταξίδι στον κόσμο του μυστηρίου και της περιπέτειας, συντροφιά με τους θρυλικούς ήρωες που λατρεύτηκαν από εκατομμύρια αναγνώστες. Μια όαση διαβάσματος μέσα στην έρημο της απελπισίας! Άψογη, σπινθηροβόλα και «έξυπνη» ελληνική γλώσσα! Μια σπάνια ευκαιρία για να θυμηθείτε τα ελληνικά σας!

 photo Musigmakappaalpha_zpszw09pkun.jpg

Τεύχος Νο 1

♣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ… «ΜΑΣΚΑ»! Εκμυστηρεύσεις του Τζίμμυ Κορίνη για τη φιλοσοφία της νέας έκδοσης, για τα περιεχόμενα, για όλα.
♣ DETECTIVE STORY: Eισαγωγή στον πολύ ιδιαίτερο κόσμο των αστυνομικών αναγνωσμάτων.
♣ ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΟΡΓΚ: Το διήγημα του Έντγκαρ Άλαν Πόου που πυροδότησε την επανάσταση, που ονομάστηκε αστυνομικό ανάγνωσμα κι απλώθηκε σε όλα τα μήκη και τα πλάτης της γης, με πρωτοφανή επιτυχία!
♣ EΠΕΛΑΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒΣ!: Το ασυναγώνιστο δημιούργημα του Ρεξ Στάουτ, το δίδυμο Νίρο Γουόλφ – Άρτσι Γκούντγουιν, σε μια ιστορία γραμμένη 110 χρόνια μετά το επαναστατικό διήγημα του Πόου – για να κάνετε σύγκριση!
♣ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΕΦΕΡΝΕ ΘΑΝΑΤΟ: Μοναδικό διήγημα του Ράουλ Γουίτφιλντ, του συγγραφέα που έζησε, κυριολεκτικά, στη σκιά του Ντάσιελ Χάμετ. ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ: Διήγημα της ήρεμης και φιλοσοφημένης σχολής.
♣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ: Διήγημα με απρόοπτο τέλος.
♣ ΠΟΤΕ ΜΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΕΡΩΜΕΝΗ: Crime story με απρόοπτο τέλος.
♣ Η ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΓΛΑΣΤΡΑ: Διήγημα με μακάβριο τέλος.
♣ BLACK MASK: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ: Kατατοπιστικό σημείωμα για το περιοδικό που εδραίωσε την «σκληροτράχηλη» σχολή κι ανέδειξε τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.
♣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ: Σύντομο γκανγκστερικό διήγημα.
Επίσης – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και Οι περιπέτειες του ΜΑΪΚ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!