Η Χαρά Ανδρεΐδου στην Αθήνα

Η συγγραφέας Χαρά Ανδρεΐδου λέει για τη σχέση της με τους αναγνώστες της: «Για μένα το να διαβάσεις ένα βιβλίο είναι μια πράξη παραχώρησης, ένα άνοιγμα του εαυτού σου προς κάποιον άλλο. Μπορεί ένα βιβλίο να σου αρέσει ή να μην σου αρέσει, να δεχτείς την αλήθειά του ή να την απορρίψεις. Τη στιγμή όμως που το διαλέγεις, που το παίρνεις στα χέρια σου και το ανοίγεις, αποφασίζεις να του παραχωρήσεις κομμάτια από το χρόνο σου, από τη σκέψη σου, από την ενέργειά σου, από όλα αυτά τα τόσο πολύτιμα στον καθένα μας.

Κάθε φορά που κάποιος αναγνώστης κάνει αυτή την παραχώρηση στα βιβλία μου, νιώθω ότι την κάνει σ΄ εμένα την ίδια. Ότι μου ανοίγει χώρο στο χώρο του και χρόνο στο χρόνο του και με καλεί να περάσω μέσα, να μου προσφέρει την προσοχή του, τη σκέψη του, τα συναισθήματα του. Είναι μια πράξη απέραντης ευγένειας και γενναιοδωρίας από ΄κείνον προς εμένα, από τον αναγνώστη προς εμένα, και θέλω να πω ότι τη νιώθω, την καταλαβαίνω, δεν την αφήνω να προσπεράσει, την αδράχνω και τη ζω.

Και αυτή με γεμίζει ενέργεια, θετικά συναισθήματα και ορμή για να συνεχίσω, να γράψω το επόμενο βιβλίο μου, να το παρουσιάσω στο κοινό, στους αναγνώστες, να κερδίσω ακόμα μια φορά την προσοχή τους, την εύνοιά τους και τη θετική τους αύρα.

Είναι για μένα μια διαδικασία μαγική, μαγευτική, λυτρωτική και τους ευχαριστώ γι΄ αυτήν».

Η Χαρά Ανδρεΐδου θα διεκδικήσει ακόμη μια φορά την προσοχή, την εύνοια και τη θετική αύρα των αναγνωστών της, σε δυο παρουσιάσεις του τελευταίου της βιβλίου Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα (Εκδόσεις Λιβάνη), την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στον Πειραιά και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, στο Περιστέρι.
 photo Eta- Chialpharho Alphanudeltarhoepsilondeltaomicronupsilon sigmatauetanu Alphathetanualpha 1_zpsrtwgpv6x.jpg

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!