Η τελευταία κρύπτη

Ξεχασμένο σε μία μυστική κρύπτη, το επιπεδοσφαίριο του Αβραάμ Κρέσκες…

Θαμμένο κάτω από έναν ύφαλο στα ανοικτά των ακτών της Ονδούρας, ο δύτης Οδυσσέας Βιντάλ ψαρεύει μια χάλκινη καμπάνα. Bρίσκεται εκεί θαμμένη για περισσότερο από έναν αιώνα πριν από την ανακάλυψη της Αμερικής από τον Χριστόφορο Κολόμβο. Ωθούμενος από την περιέργεια και την επιθυμία για περιπέτεια, και με την συνδρομή ενός ιστορικού της μεσαιωνικής εποχής και μιας τολμηρής αρχαιολόγου, θα ξεκινήσει την αναζήτηση του θρυλικού θησαυρού των Ναϊτών Ιπποτών.

Από την Ισπανία θα βρεθεί στην έρημο του Μαλί, στα βάθη της Καραϊβικής και τελικά στη μεξικανική ζούγκλα, όπου θα αναγκαστεί να λύσει μια σειρά από γρίφους και να αντιμετωπίσει μεγάλους κινδύνους. Αλλά το κυνήγι θησαυρού, θα τον οδηγήσει σε κάτι μη αναμενόμενο: Ένα μυστικό που έμενε κρυμμένο για αιώνες και που μπορεί να αλλάξει την ιστορία του ανθρώπου, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται τον εαυτό του και το Σύμπαν.

ISBN 9789606769795, έκδοση 2013

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Φερνάντο Γκαμπόα Γκονζάλεθ (Fernando Gamboa Gonzalez) γεννήθηκε στη Βαρκελώνη, το 1970.

Αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του σε ταξίδια στην Αφρική και στη Λατινική Αμερική, ενώ έχει ζήσει σε διάφορες χώρες, εργαζόμενος ως δύτης, καθηγητής Ισπανικής, ιμπρεσάριος, παίκτης του πόκερ, ακολουθώντας την περιπετειώδη ζωή που του επεφύλασσε η μοίρα του.

Το Η τελευταία κρύπτη είναι το πρώτο του περιπετειώδες μυθιστόρημα που έγινε bestseller, πρώτο σε πωλήσεις στην Ισπανία και στη Λατινική Αμερική.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!