Η ζωή μου σαν μάγισσα

“Ποιo θα είναι το μέλλον;”, είπε ξαφνικά.

“Δεν με απασχολεί ποτέ το μέλλον, με αποσπά από το παρόν”, απάντησε η φωνή μου».

Η Οδέττη Φόεν, στην ηλικία που τα παιδιά μαθαίνουν να διαβάζουν, ανακαλύπτει ότι μπορεί να διαβάζει και άλλα πράγματα εκτός των γραμμάτων…

Μεγαλώνοντας θα μαθητεύσει δίπλα στην Ελφρίντε, ένα ισχυρό διάμεσο και ιδρύτρια της «Εταιρείας του Θαλάσσιου Άστρου», και θα βιώσει μία σειρά από παράξενες συναντήσεις με τους «πελάτες» της εταιρείας.

Η Οδέττη ζει σαν μάγισσα: μπορεί να διαβάσει το μέλλον, αλλά όχι τον εαυτό της. Δυσπιστεί στη ζωή και τους άντρες, μέχρι που κάτι πιο μεγάλο και απειλητικό από τους φόβους της, την πλησιάζει…

Μύθοι και ήρωες ζουν σιωπηλά γύρω από την ηρωίδα, επαληθεύοντας την ισχύ και την πτώση τους. Το ζητούμενο: η αληθινή απλή ζωή, η αγάπη.

Μια ιστορία ενηλικίωσης και μαγείας, ένα ψυχολογικό μυθιστόρημα φαντασίας που θα σας γοητεύσει…

ISBN 9789609796477, έκδοση 2015

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Αντιόπη Αθανασιάδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε νομικά και εργάζεται ως δικηγόρος. Έχει κάνει μεταπτυχιακά στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης. Παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα δημιουργικής γραφής του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας (2008-2010). Είναι μέλος της Ομάδας από Ποίηση και υπήρξε μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού «Λεξη-τανίλ» στη Φλώρινα.

Tο 2012 εκδόθηκε η πρώτη της ποιητική συλλογή «Τέττιξ ο ψιθυριστής», ενώ το 2010 και το 2012 συμμετείχε στις συλλογικές εκδόσεις της Ομάδας από Ποίηση. Διηγήματα και μεταφράσεις της έχουν δημοσιευτεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά.

Το «Η ζωή μου σαν μάγισσα» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!