Ιερές βλακείες

Θεέ, θεέ, είσαι εδώ; Ζούμε χωρίς θεό; Εν Αρχή… Πώς ξεκινήσαμε; Πώς πορευτήκαμε ιστορικά; Πώς καταντήσαμε έτσι; Η βασιλεία των ουρανών αντιμετωπίζει την Ανθρώπινη ελευθερία.

Εμπιστευόμαστε την ιστορία, τις κοινωνικές Ανάγκες, προβληματιζόμαστε με την ελλιπή γνώση, αντιστεκόμαστε στην Αδυναμία της ύπαρξης και με σκωπτική, σατιρική διάθεση, με αναγέλασμα, όμως πάντα με αξιόπιστες πηγές, γνωρίζουμε τους πολλούς θεούς και τα ατελείωτα κόλπα, τη χριστιανική Αθλιότητα, το φασισμό των ιδεών, την εξωφρενική “Ανάσταση”. Ποια Ανάσταση και ποια Αποκάλυψη λοιπόν μας ταιριάζει; Τα μεγάλα Α ζητούν απαντήσεις. Γιατί πιστεύουμε ακόμα;

Προτείνονται ορθολογικά βήματα πάνω σε θρησκευτικά Ατοπήματα κι έναν Ιησού μιας… παρθένας Μαρίας.

«Η αλήθεια είναι πως, απέναντι σε τέτοια ζητήματα που τα πληρώνουμε ακριβά, δεν πρέπει να αδιαφορούμε. Πολύ περισσότερο όταν αυτά βλάπτουν…»

Η συνέχεια… μετά τις οδηγίες χρήσης!

ISBN 9789604173105, έκδοση 2015

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Στέλιος Κανάκης γεννήθηκε το 1956, στην Αθήνα. Διδάσκει στην επαγγελματική εκπαίδευση και παράλληλα, εργάστηκε σε διάφορες επιχειρήσεις, κυρίως στο χώρο του βιβλίου.

Έχει γράψει, υπό μορφή ημερολογίων τα: Με τη μουσική του κόσμουΟι μουσικοί του κόσμου και Δώδεκα μήνες συνθέτες, σχετικά με την έντεχνη ευρωπαϊκή μουσική.

Κυκλοφορεί, επίσης, από τις εκδόσεις ΚΨΜ το Η Αγρία Γραφή.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!