Ιστορίες με τη Λιλίκα

Οι αγαπημένες ιστορίες της μικρής Λιλίκας, που θέλει να γίνει μπαλαρίνα, πηγαίνει διακοπές στη θάλασσα και μαθαίνει ποδήλατο, αρέσουν σε όλα τα παιδιά!

Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε μαζί της;

Η Λιλίκα είναι μία κλασική παιδική ηρωίδα, γνωστή και αγαπημένη σε πολλές γενιές. Η νοσταλγική εικονογράφηση σε συνδυασμό με τις ιστορίες της Λιλίκας, που είναι οικείες στα παιδιά, χαρίζουν στο βιβλίο μία μοναδική διαχρονικότητα. Ιδανική επιλογή για δώρο και αφορμή για συζήτηση της παιδικής ηλικίας των ενηλίκων με τα σημερινά παιδιά.

ISBN 9789605695637, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Gilbert Delahaye (1923 – 1997) ήταν ένας Βέλγος συγγραφέας παιδικών βιβλίων, γνωστός κυρίως για τη παγκοσμίως επιτυχημένη σειρά με τη Λιλίκα.

Λίγα λόγια για τον εικονογράφο

Ο Marcel Marlier (18 Nεμβρίου 1930 – 18 Ιανουαρίου 2011) ήταν ένας Βέλγος καλλιτέχνης και εικονογράφος.

Όταν ήταν 16 ετών σπόυδασε διακόσμηση στο Saint Luc de Tournais. Αποφοίτησε το 1951 με τον μεγαλύτερο έπαινο κι επέστρεψε στη σχολή δυο χρόνια αργότερα ως δάσκαλος πλέον. Πήρε το πρώτο βραβείο σε έναν διαγωνισμό εικονογράφησης εκπαιδευτικών βιβλίων που διοργάνωσε ένας Βέλγος εκδότης.

Η συνεργασία τους κράτησε πάνω από 25 χρόνια. Εν τω μεταξύ, πρόσεξε τη δουλειά του ο Pierre Servais από τον εκδοτικό οίκο Casterman, κι έτσι ξεκίνησε μια μακροχρόνια συνεργασία, αποτέλεσμα της οποίας είναι επίσης και τα 50 βιβλία της σειράς Martine (Λιλίκα).

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!