Η κακιά μάγισσα παραιτείται

Η Κάκια δουλεύει τα καλοκαίρια ως η Κακιά Μάγισσα των παραμυθιών. Όταν τελειώνει τη δουλειά της χτυπάει την κάρτα της, βγάζει το μακιγιάζ και επιστρέφει στο σπίτι της. Η Κάκια αγαπάει πολύ τα παιδιά, αλλά, όταν έψαχνε για δουλειά, ο μόνος ρόλος που είχε απομείνει, επειδή δεν τον ήθελε κανένας άλλος, ήταν αυτός της Κακιάς Μάγισσας…

Στενοχωριόταν όμως που τρόμαζε τα παιδιά, που έπρεπε να είναι και κακιά αλλά και κακάσχημη, εκείνη που ήταν στ’ αλήθεια μια κοκέτα, και επιπλέον δεν της άρεσε να φοράει μαύρα. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα δεν είχε πολλή δουλειά, γιατί στα καινούρια παραμύθια δεν υπήρχαν Κακιές Μάγισσες. Για όλα αυτά αποφάσισε να μιλήσει στους συναδέλφους της, στη συνάντηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Παραμυθιών!

ISBN 9786180308426, έκδοση 2017

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα γεννήθηκε στο Αγρίνιο, από όπου έφυγε σε ηλικία 3 χρόνων για να μεγαλώσει, να ζήσει, να πάει σχολείο στο Νέο Ηράκλειο. Στο Νέο Ηράκλειο είναι και τα γραφεία του Down Town, του People, του Nitro και του Pink, όπου εργάζεται, τα τελευταία 15 χρόνια. Συνεργάζεται με τον τηλεοπτικό σταθμό Alter και την εβδομαδιαία εφημερίδα Αποκαλύψεις.

Έχει δουλέψει για τις εφημερίδες Επενδυτής, Sportime, Νέα, Ελεύθερος Τύπος, για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Planet και ΝΕΤ, ενώ έχει γράψει σενάρια για τον ΑΝΤ1 και την ΝΕΤ, ένα βιβλίο πολύ σύντομων ιστοριών, το Σημείο επαφής, μια βιογραφία, το Μαρλέν Καρέρ, η ζωή, ένα πάρτι, και τη συλλογή διηγημάτων Κοιμόταν μαζί τους.

Έχει σπουδάσει υποκριτική στην Δραματική Σχολή, Βεάκη.

Είναι παντρεμένη και έχει δυο κόρες: Την Ειρήνη και την Μαρία.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!