Κάνε τη Γ*μωδουλειά

Αυτό το μικρό βιβλίο προσφέρει ισχυρές δόσεις σοφίας σε όσους βρίσκονται στη δημιουργική βιομηχανία και την startup κοινότητα. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει έμπνευση και να υπενθυμίζει τα κλειδιά της επιτυχίας μέσα από τα λόγια των πετυχημένων της Σίλικον Βάλεϊ του σήμερα, αλλά και μέσα από τη διαχρονική σοφία των πρωτοπόρων, όπως οι Σεθ Γκόντιν, Στιβ Τζομπς και Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Όποτε νιώσεις ότι χρειάζεσαι μια σπίθα έμπνευσης ή ένα ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσεις, πιάσε στα χέρια σου αυτό το βιβλίο και ξεφύλλισέ το. Και μετά απλώς κάνε τη δουλειά που πρέπει να κάνεις!

ISBN 9786188230750, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

O Λόρις Λίμπερτς ( Lauris Liberts) είναι επιχειρηματίας και ιδρυτής της ετιαρείας Startup Vitamins, που σκοπός της είναι να εφοδιάζει τη δημιουργική κοινότητα των startup με έμπνευση και κίνητρα.

Στη Λετονία δημιούργησε τον μοναδικό ανταγωνιστή του Facebook σε ευρωπαϊκή χώρα, το οποίο είναι ακόμα κυρίαρχο στα social media της χώρας. Στη συνέχεια επεκτάθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο με το Draugiem Group, το Behappy.me και το DeskTime. Η εταιρεία Startup Βιταμίνες προσφέρει έμπνευση μέσα από τις αφίσες, τις κούπες, τα μπλουζάκια και πολλά άλλα είδη που δημιουργεί.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!