Κάντε το… κλικ στη ζωή σας

Ένας χρηστικός οδηγός για την πλοήγηση σας στα ηλεκτρονικά κανάλια των Τραπεζών

Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου ο Τάσος Ζαχαριάδης μας οδηγεί με απλό και κατανοητό τρόπο στον κόσμο της ηλεκτρονικής τραπεζικής. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν χρηστικό οδηγό που θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε χρόνο και χρήμα εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που μας προσφέρουν οι ελληνικές τράπεζες μέσα από τα εναλλακτικά δίκτυα τους.
Διαθέτοντας έναν υπολογιστή και πρόσβαση στο σύστημα της τράπεζας, μπορεί κάποιος να εκτελέσει μια σειρά από συναλλαγές όπως μεταφορές κεφαλαίων, πληρωμές οφειλών σε ιδιώτες και στο δημόσιο, πληρωμές καρτών, εξόφληση λογαριασμών ρεύματος, τηλεφώνου, νερού και πολλών άλλων.

Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για το e-banking συγκεντρωμένα σε ένα βιβλίο: Παρεχόμενες υπηρεσίες, ασφάλεια συναλλαγών, τα sites των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, ο Διεθνής Τραπεζικός Λογαριασμός ή IBAN.

Με ένα κλικ λοιπόν, έτσι απλά, εύκολα και γρήγορα μπαίνετε στον κόσμο της ηλεκτρονικής τραπεζικής και μετά από λίγο καιρό εξάσκησης θα μπορείτε να κάνετε στην άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας πράγματα που μέχρι τώρα σας φαίνονταν απλησίαστα.

Τολμήστε και κάντε το επόμενο βήμα διευκολύνοντας τη ζωή σας!

ISBN 9786185226107, έκδοση 2016

Τάσος Ζαχαριάδης

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!