Και οι 7 ήταν υπέροχοι

«Δεν κάνεις Ντίνο για την ομάδα, το βλέπεις και μόνος σου», είχε πει ο Βασίλης κι η Νατάσα συμπλήρωσε ειρωνικά: «Και στραβοχέρης και στραβοπόδης!».

Το φυσούσε λοιπόν και δεν κρύωνε, και, ενώ έπρεπε να προπονηθεί καλά, βρέθηκε να κάνει διακοπές.

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ζούσε μια περιπέτεια με φόντο το ελληνικό καλοκαίρι των νησιών κι ότι θα συναντούσε κάποια που για χάρη της θα μπορούσε να αναποδογυρίσει τον κόσμο.

Κι ούτε βέβαια μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε αυτός ο Ντίνος Γιαχνής, ο «στραβοχέρης και στραβοπόδης», να σημαδεύει την αντίπαλη μπασκέτα με μισόκλειστα από τον ιδρώτα βλέφαρα. Ήταν το τελευταίο τρίποντο του αγώνα. Αν το έβαζε νικούσαν. Αν δεν το έβαζε έχαναν…

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ζούσε μια τέτοια απίστευτη περιπέτεια για αγόρια, που θα τη λάτρευαν τα κορίτσια.

ISBN 9786180111378, έκδοση 2015

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Γιάννης Ρεμούνδος γεννήθηκε το 1950 στον Πειραιά. Σπούδασε στην Πάντειο Σχολή. Έζησε στη Δανία, τη Γιουγκοσλαβία, τη Γερμανία και για αρκετό διάστημα στην Κρήτη. Έχει δύο παιδιά και σήμερα ζει στον Πειραιά.

Από μικρός είχε δείξει κλίση προς το γράψιμο και έχει ήδη εκδώσει αρκετά βιβλία.

Από τις εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορούν τα βιβλία του: Από πού πάνε για την οδό Δεληγιάννη; που τιμήθηκε με το Βραβείο Μυθιστορήματος 1999 από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, Πώς τα πέρασες στο Βόλο, Κωστάκη; που τιμήθηκε με το Βραβείο Μυθιστορήματος 1999 από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, που τιμήθηκε με το Βραβείο Μυθιστορήματος 2002 από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, Το μυστήριο της 21ης χάντρας, που τιμήθηκε με τον Έπαινο Αστυνομικού Μυθιστορήματος 2002 από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά,Της κακομοίρας! Αχ, αυτός ο Όμηρος!, Όνειρο είναι θα περάσει!, Πέντε μέρες που συγκλόνησαν το σπίτι μας καιΤο αίνιγμα του χαμένου cd player.

Επίσης κυκλοφορούν τα δύο βιβλία του για ενηλίκους Βάζω τη μοναξιά, βάλε το όνειρο και Κυνηγώντας το χάρτινο φεγγάρι.

Ο Γιάννης Ρεμούνδος ασχολείται παράλληλα με τη φωτογραφία κι έχει κάνει εκθέσεις με ζωγραφισμένες και ψηφιακές φωτογραφίες.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!