Κλέψε σαν καλλιτέχνης – Η μέθοδος

Ένας οδηγός για δημιουργικούς κλεπτομανείς

O συγγραφέας των New York Times bestsellers Κλέψε σαν καλλιτέχνης και Πούλα σαν καλλιτέχνης επιστρέφει. Το Κλέψε σαν καλλιτέχνης – Η μέθοδος είναι το επόμενο βήμα στο δημιουργικό σου ταξίδι. Στις σελίδες του θα βρεις τις μοναδικές και συναρπαστικές ιδέες του Austin Kleon, ατάκες, έμπνευση και ασκήσεις που συνθέτουν ένα προσωπικό καθημερινό σεμινάριο δημιουργικότητας. Θα συμπληρώσεις λίστες όπως: 10 Πράγματα που Θέλεις να Μάθεις και 10 Πράγματα που Μάλλον Σκέφτεσαι Περισσότερο από τον Μέσο Άνθρωπο. Έχει και προκλήσεις. Όπως οι εικονογραφημένες ασκήσεις δημιουργικότητας Φτιάξε μια Λίστα Τραγουδιών για Κάποιον που Δεν Γνωρίζεις και Δημιούργησε Ένα Φανταστικό Διάλογο.

Πώς να χρησιμοποιήσεις αυτό το βιβλίο:

1. Έχε το μαζί σου όπου κι αν πας.
2. Κάνε τουλάχιστον μια άσκηση κάθε μέρα.
3. Επανάλαβε τα δύο πρώτα βήματα μέχρι να συμπληρώσεις όλες τις σελίδες του βιβλίου.

ISBN 9786188154384, έκδοση 2015

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Αustin Kleon είναι συγγραφέας και καλλιτέχνης. Είναι ο δημιουργός της αφαιρετικής ποιητικής συλλογής Newspaper Blackout και η δουλειά του έχει παρουσιαστεί στην αμερικανική τηλεόραση, τη Wall Street Journal και το site για εικαστικά 20Χ200.com.

Δίνει τακτικά διαλέξεις με θέμα τη δημιουργικότητα στην ψηφιακή εποχή στα TEDx, στο SXSW, σε συνέδρια του Economist, της Pixar και της Google.

Ζει στο Ώστιν του Τέξας και online στο austinkleon.com

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!