Η κόρη του ανοιχτηριού

«Η μαμά άρχισε να πίνει όταν έγινε πρωθυπουργός. Ο μπαμπάς άρχισε να κρύβεται κάτω από το κρεβάτι μου».

Στο βραβευμένο καλύτερο βρετανικό κόμικ Η ώρα των μαχαιριών, ο Σκάρπερ Λη αναρωτιόταν: «Ποια στο καλό είναι η Βέρα Πάικ;». Τώρα μπορούμε να το μάθουμε.

Η Βέρα ζει στον σκληρό κόσμου του Γκρέιβ Έικερ. Η μητέρα της είναι το Ρολόι Καιρού, η μεγαλομανής Πρωθυπουργός Πιθανοτήτων. Ο πατέρας της ένα ανοιχτήρι. Ακολουθώντας την παιδική ηλικία τής Βέρα, το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Ρομπ Ντέιβις μας ταξιδεύει από το σπίτι της στη Βουλή στο σχολείο αυτοκτονίας και από το Μπέαρ Παρκ στο Μαύρο Δάσος πέρα από τον φράχτη. Επιστροφή στο παρόν, και η Βέρα και ο Κάστρο Σμιθ είναι αποφασισμένοι να ξαναδούν τον φίλο τους Σκάρπερ – είναι όμως ακόμη ζωντανός; Μπορεί κανείς να ζήσει πέρα από τα νεκρόθλια του;

Σκοτεινά εφευρετική συνέχεια, το Η κόρη του ανοιχτηριού απαντά στα ερωτήματα που έθεσε η Ώρα των Μαχαιριών και θέτει τα δικά της.

ISBN 9789609540353, έκδοση 2017

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Rob Davis γεννήθηκε στο Ντόρσετ της Αγγλίας.

Μετά τη δημιουργία του καλτ ψυχεδελικού κόμικ SLANG από το 1989 έως το 1991, άρχισε να εργάζεται επαγγελματικά για δημοφιλή βρετανικά κλασικά κόμικς. Απογοητευμένος από τον κόσμο των κόμικς εργάστηκε για τα προς το ζην ως εικονογράφος.

Το 2005 επέστεψε στα κόμικ, γράφοντας και αργότερα σχεδίαζε κόμικ στριπ για το Doctor Who Magazine. Έκτοτε διασκεύασε τον Δον Κιχώτη για τον οίκο SelfMadeHero, κερδίζοντας κοινό, κριτικούς και δύο υποψηφιότητες για βραβεία Eisner, αλλά και υποψηφιότητα για το British Comic Award.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!