Κοσμικοί γλάροι

Όταν το πρόγραμμα περισυλλογής διαστημικών σκουπιδιών ΚΑΙΑΔΑΣ, σταματάει να χρηματοδοτείται, ο κυβερνήτης μαζί με τον κεντρικό υπολογιστή υψηλής τεχνητής νοημοσύνης «Λύκη», αποφασίζουν να εξαγοράσει το σκάφος.

Μια τρομακτική ηλιακή καταιγίδα που θα καταστρέψει σχεδόν τα πάντα, θα τους οδηγήσει να αποδράσουν από το ηλιακό σύστημα εκμεταλλευόμενοι μια χρονοστρέβλωση, τότε ο «Λύκη» θα ξεκινήσει την προετοιμασία εποικισμού σε άλλον πλανήτη με την εμψύχωση ρομπότ υψηλής τεχνητής νοημοσύνης.

Το αποτέλεσμα όμως δεν θα είναι αυτό που είχε προγραμματίσει…

ISBN 9789605711856, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

O Πάνος Σακέλης (Πάνος Σακελλαριάδης), γεννημένος στην Αθήνα και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη, ήταν ο μεγαλύτερος από τα τρία παιδιά της οικογένειας.

Αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης. Στην συνέχεια εισήχθη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων απ’ όπου αποφοίτησε ως Μηχανικός Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 αποστρατεύτηκε από το Πολεμικό Ναυτικό και ξεκίνησε μια δεύτερη καριέρα στον ιδιωτικό τομέα. Από νεαρή ηλικία ασχολείτο με τη λογοτεχνία, την ιστορία και την πολιτική. Έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του μελετώντας μεταφυσική και εσωτερική φιλοσοφία. Το πρώιμο έργο του αποτελείται από ποιήματα και θεατρικά έργα, ενώ τα τελευταία χρόνια τα έχει αφιερώσει στην συγγραφή μυθιστορημάτων.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!