Κρύσταλλοι ΙΙ

2η Τιτανομαχία: Σύγκρουση Υπερκόσμιου-Υπερφυσικού (Ουρανομαχία)

Η σειρά Κρύσταλλοι -όπως ίσως γνωρίζετε- ευελπιστούμε ότι θα ολοκληρωθεί σε μια δεκαλογία η οποία θα ξεκινάει από την δημιουργία του σύμπαντος, θα διαπερνά ολόκληρο τον πανανθρώπινο πολιτισμό, θα φθάνει στο παρόν και θα συνεχίζει στο μέλλον, παρακολουθώντας περιληπτικά την εξέλιξη του ανθρώπινου πολιτισμού.

Στο 1ο βιβλίο, Κρύσταλλοι Ι, είδαμε την εύρεση ενός αντικείμενου με περίεργες ιδιότητες, την μελέτη και τελικά το «κοσμικό» ταξίδι στο οποίο παρακολουθήσαμε την Μεγάλη Έκρηξη, την δημιουργία γαλαξιών και των αστρικών συστημάτων.

Το 2ο βιβλίο αναφέρεται η δημιουργία του ηλιακού μας συστήματος, η δημιουργία και η δομή της γης, η εμφάνιση της ζωής πάνω στην γη και η εξελικτική της πορεία. Ολόκληρη αυτή η περίοδος, που κατ’ ουσία ξεκινάει περίπου πριν πέντε δισεκατομμύρια χρόνια, επενδύεται από μυθολογικούς αγώνες και μονομαχίες, προσαρμόζοντας την πραγματικότητα με μυθολογικές μορφές ως φυσικές δυνάμεις, για αυτό και ονομάζονται «Υπερφυσικές». Έτσι παρακολουθούμε το δράμα της αρχέγονης ζωής πάνω στον πλανήτη γη υπό την μορφή Υπερφυσικών Δυνάμεων.

Στο 2ο βιβλίο κυριαρχούν οι Τιτάνες με αρχηγό τον Κρόνο. Παρουσιάζονται οι ανακατατάξεις στον πλανήτη γη υπό μορφή επικών μονομαχιών και αγώνων, οι καταστροφές και οι εξαφανίσεις της ζωής αλλά και η εμφάνιση νέων μορφών ζωής στην γη. Η 2η Τιτανομαχία φθάνει έως πριν 50 εκατομμύρια χρόνια με την τελική επικράτηση των Υπερφυσικών Δυνάμεων έναντι των Υπερκόσμιων Δυνάμεων και κατόπιν την διολίσθησή τους στην αλαζονεία της εξουσίας η οποία θα προκαλέσει την 3η Τιτανομαχία.

Συνεχίζοντας αυτό το μαγικό ταξίδι και έχοντας ως «φορέα» μετακίνησης στα ταξίδια μας τον Λευκό Κρύσταλλο, μέσα από μύθο, αλληγορίες, αληθινά γεγονότα και πραγματικές επιστημονικές γνώσεις, στα επόμενα βιβλία ο αναγνώστης θα παρακολουθήσει τον πανανθρώπινο πολιτισμό, από την δημιουργία του σύμπαντος έως και σήμερα.

ISBN 9781910714980, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Αντώνης Αναστασιάδης γεννήθηκε στα Λευκόγεια Δράμας το 1958. Σπούδασε ηλεκτρονικός, Παιδαγωγική Σχολή (ΣΕΛΕΤΕ) τμήματος ηλεκτρονικής/ηλεκτρολογίας και «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» του ΕΑΠ. Είναι μόνιμος εκπαιδευτικός στο Υπουργείο Παιδείας και διαμένει μόνιμα στην Δράμα.

Στην παιδαγωγική/διδακτική του ιδιότητα χρησιμοποιεί σύγχρονες διδακτικές, βιωματικά, ενεργητικές ασκήσεις και μαιευτική μέθοδο ενώ αντιμετωπίζει τα ενδοσχολικά συγκρουσιακά προβλήματα με βιωματικές μεθόδους. Δηλώνει συνεχή ενεργό συμμετοχή στους αγώνες του λαού για κοινωνική δικαιοσύνη, παιδεία, δημοκρατία και σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.

Με συνεχείς ανησυχίες και προβληματισμούς γύρω από κοινωνικοπολιτικά, οικολογικά και φιλοσοφικά θέματα, όλες του οι σκέψεις, οι προβληματισμοί, οι δημοσιεύσεις, οι εισηγήσεις και συγγραφές κινούνται γύρω από αυτά τα θέματα, όπου με θάρρος και εντιμότητα καταθέτει τις απόψεις του.

Η ρήση που τον αντιπροσωπεύει είναι το «Γνώθι Σαυτόν» ενώ τα στοιχεία που τον διακρίνουν είναι η συνεχής αναζήτηση για την ποιοτική καλυτέρευση του περιβάλλοντος και της κοινωνικοπολιτικής κατάστασης της «Ανθρωπότητας» και η συνεχής ατελεύτητη αναζήτηση της αλήθειας.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!