Κυπάρισσος

Σ’ αυτή την ιστορία µια σκυλίτσα χάνεται στο πάρκο, ένας κούνελος κοιµάται βαθιά, πολύ βαθιά, ένα άλογο βρίσκεται στα σύννεφα και µια καρδερίνα φεύγει για ένα µακρινό ταξίδι.

Σ’ αυτή την ιστορία η Ειρήνη κάνει συνέχεια σκοινάκι για να γίνει δυνατή, ο Τζορτζ περιµένει κοιτώντας ψηλά στον ουρανό, η Μόλι µένει ξάγρυπνη και ο Ντάνι, µε το σακίδιο στην πλάτη, ξεκινά µια αναζήτηση.

Σ’ αυτή την ιστορία υπάρχουν τέσσερις άνεµοι και ένα δέντρο, το ψηλότερο στην πόλη,  ένα δέντρο που δακρύζει…

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 2015 ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ INDEPENDENT PUBLISHER BOOK AWARDS

ISBN 9789601429793, έκδοση 2015

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Marta Sanmamed είναι πολυτάλαντη καλλιτέχνιδα που έχει παρουσιάσει το έργο της τόσο στην Ισπανία όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Εκτός από συγγραφέας είναι και σχεδιάστρια γραφικών και επικεφαλής blogs και δηµιουργικών εκποµπών για την τηλεόραση.

Πιστεύει ότι για να γνωρίσει κανείς µια πόλη πρέπει να επισκεφθεί την αγορά της, το παλαιότερο βιβλιοπωλείο της, αλλά και το νεκροταφείο της. Οργανώνει επισκέψεις σε νεκροταφεία και προσπαθεί να µάθει στα παιδιά να αντιµετωπίζουν το θέµα χωρίς προκατάληψη. Σε ένα από τα ταξίδια αυτά ανακάλυψε το µεγαλοπρεπές δέντρο που την ενέπνευσε γι’ αυτό το παραµύθι, το οποίο µιλά για την απώλεια χωρίς περιστροφές.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!